Vreme čitanja: oko 1 min.

Bageri još ruše zgradu na Vračaru: Prekinuto pa nastavljeno uklanjanje višespratnice u Vidovdanskoj ulici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par meseci kasnije predstavnici stanara iz ove zgrade i nadležni iz Grada dogovorili su se o izgradnji novih stanova

  • 0
Vidovdanska ulica, urušavanje zgrade Foto: Telegraf.rs

Grad je tokom vikenda nastavio uklanjanje objekta u Vidovdanskoj ulici na Vračaru, gde se deo objekta obrušio pre dve godine tokom kopanja temelja na parceli uz višespratnicu. Kako je najavio gradski menadžer Miroslav Čučković, narednih dana radnici će nastaviti uklanjanje objekta. U planu je da na ovom prostoru bude izgrađena stambena zgrada u kojoj će novi život započeti porodice iz one koja je urušena.

- Iz Opštine Vračar su nas upozorili da deca ulaze u objekat i da se igraju, zato što ova ruševina predstavlja opasnost i za njih i građane koji žive u neposrednoj blizini - rekao je gradski menadžer Miroslav Čučković za RTS.

- U narednih par dana zgrada će biti uklonjena. Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju sprovešće javnu nabavku i izgradiće zgradu i ona će biti u vlasništvu Grada. Nama je neophodno što više stambenih objekata kako bismo obezbedili smeštaj i za one koji stanuju u delovima grada gde su planirani veliki projekti. Trudićemo se da napravimo što više stanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA