≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važan apel komandira ronilačkog voda Žandarmerije Marka Mladenovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladenović je apelovao na učenike i nastavnike da, ukoliko se proslave odvijaju na splavovima ili u blizini vode, posebnu pažnju obrate na bezbednost

  • 1

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da kada sezona počne ne koriste divlje plaže, izjavio je danas komandir ronilačkog voda Žandarmerije Marko Mladenović.

„Apelujemo na građane da pre početka kupališne sezone ne koriste kupališta, kao i da se od trenutka kada sezona otpočne i kada počnu da rade spasilačke službe, isključivo kupaju na uređenim kupalištima, da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod dejstvom alkohola “, upozorio je Mladenović.

Marko Mladenović, komandir ronilačkog voda Žandarmerije Foto: Milena Đorđević

Imajući u vidu da su u toku proslave matura, Mladenović je apelovao na učenike i nastavnike da, ukoliko se proslave odvijaju na splavovima ili u blizini vode, posebnu pažnju obrate na bezbednost.

On je upozorio roditelje da decu ne puštaju u vodu bez nadzora i da posebno vode računa kada su deca u blizini vode.

Podsetio je da je prilikom boravka na plovnim objektima neophodno korišćenje zaštitnih prsluka kao i poštovanje svih mera bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Video: Ronilac Marko Mladenović o poplavi u Obrenovcu: Spasao sam trudnicu iz poplave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    7. jun 2023 | 16:25

    Nazalist ssmo trsgedije nepomazu apeli molbe upozorenja raznih sluzbi .Potrebna je disciplina odgovornost roditelja vaspitanje dece od kad prihoda.Proslava mature je ruglo prosvete i drzave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA