• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mis Irbijeva zbog radova postaje jednosmerna, menjaju se i trase autobusa 20 i 21

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Radovi će se izvoditi po fazama

  • 0
Radovi Beograd put

Foto: Mateja Beljan

Zbog izvođenja radova na toplovodnoj mreži u ulicama Dr Velizara Kosanovića, Mis Irbijevoj i Kovačevoj na Voždovcu doći će do izmena u radu linija javnog prevoza, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi po fazama koji podrazumevaju zatvaranje desne kolovozne trake Mis Irbijeve, u zoni raskrsnice sa Ulicom Dr Velizara Kosanovića, zbog čega će Mis Irbijeva biti jednosmerna od raskrsnice sa Dr Velizara Kosanovića ka Ulici Vojislava Ilića od 9. do 13. juna.

Tokom navedenih radova, vozila sa linije 20 će u oba smera saobraćati ulicama: Vojislava Ilića, Ustaničkom i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 21A će u smeru ka Učiteljskom naselju saobraćati ulicama Vojislava Ilića, Ustaničkom, Mirka Sandića, Virpazarskom, Pljevaljskom, Dr Velizara Kosanovića do okretnice "Učiteljsko naselje", dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati redovnom trasom.

Vozila javnog linijskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Sledeća faza radova podrazumeva zauzeće dela desne saobraćajne trake Ulice Mis Irbijeve, u zoni raskrsnice sa Ulicom Dr Velizara Kosanovića gledano u smeru ka Ulici Vojislava Ilića, od 14. do 18. juna. Vozila sa linije 21A će u smeru ka Trgu Slavija biti preusmerena u saobraćajnu traku, koja se u redovnom režimu koristi za skretanje ulevo iz smera Učiteljskog naselja, što je regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Tokom ove faze radova privremeno se izmešta stajalište "Dr Velizara Kosanovića" za smer ka Trgu Slavija na oko 30 metara posle redovne pozicije, kod prvog narednog ED stuba.

Poslednja faza radova podrazumeva zauzeće dela desne saobraćajne trake Ulice Mis Irbijeve, u zoni raskrsnice sa Ulicom dr Velizara Kosanovića gledano u smeru ka Ulici Vojislava Ilića, od 19. do 25. juna. Vozila sa linije 21A će u smeru ka Trgu Slavija biti preusmerena u saobraćajnu traku koja se u redovnom režimu koristi za skretanje ulevo iz smera Učiteljskog naselja, što je regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Stajalište "Dr Velizara Kosanovića" se u ovoj fazi vraća na svoju redovnu poziciju, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA