Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan siledžija koji je napao dete zbog limunade na Kalemegdanu: Otkriveni novi detalji užasnog napada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dokazano je da je fizički nasrnuo na maloletnog oštećenog M.T. i udario ga u predelu glave i noge, a potom ga uhvatio za ruke i podigao sa zemlje, nakon čega im je prišao prolaznik koji je čuo zapomaganje i vrisku oštećenog

  • 2
Napad Kalemegdan dečak Printskrin: Telegraf TV / MARIJA VUČETIĆ

I. M. osumnjičen da je na Kalemegdanu počinio delo nasilničko ponašanje prilikom čega je fizički nasrnuo na maloletnog oštećenog M.T. i udario ga u predelu glave i noge, a potom ga uhvatio za ruke i podigao sa zemlje, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Prema navodima krivične prijave PS Stari grad, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio pre dva dana kod ulaza u park Kalemegdan, na taj način što je fizički nasrnuo na maloletnog oštećenog M.T. i udario ga u predelu glave i noge, a potom ga uhvatio za ruke i podigao sa zemlje, nakon čega im je prišao prolaznik koji je čuo zapomaganje i vrisku oštećenog.

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom I.M. određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неман

    9. jun 2023 | 14:16

    Све ово постаје болесно....па јел одрасли праве децу или деца одрасле.Некад су се старији слушали па макар деца била у праву. Овај клинац да је нађен како вуче цигле онда би било злостављање детета а пошто продаје лимунаде онда је вредно дете...лицемерно

  • ...

    9. jun 2023 | 14:26

    Ti romi rade za njega,ima i onaj bucko sto prodaje cvece,kao niko ne zna,sta se prave ludi.Toga imate kolko hocete svuda po gradu.Da ne pricam ovi sto prose koja je to mafija,dnevno uzmu para i para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA