≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko sa bilborda za Telegraf.rs: Majka je ispunila obećanje, a mislio sam da se šalila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marko je, kako kaže, ranije dato obećanje svoje majke više shvatao kao šalu

  • 12
Marko Majkić Foto: Privatna arhiva

Marko Majkić koji se našao u žiži interesovanja zbog bilborda na kojem mu je majka uputila izvinjenje i čestitala završetak fakulteta, oglasio se prvi put za medije i to za Telegraf.rs. Bio je, kaže, jako iznenađen kada je svoju fotografiju iz detinjstva, uz majčine reči podrške ugledao na, sada svima poznatom, bilbordu na Dedinju.

Ipak, dodaje i da je zahvalan na tome što je njegova majka Dijana ispunila svoje reči.

Marko je, priča nam, ranije dato obećanje svoje majke više shvatao kao šalu.

- Bio sam jako iznenađen kad sam ugledao bilbord, nisam to očekivao, iako je mama jednom prilikom spomenula da će se javno izviniti ako ikada završim fakultet, i to baš putem bilborda. U tom trenutku nisam to ozbiljno shvatio, više kao šalu, ali mama je kao i uvek ispunila svoje obećanje i iznenadila me - kaže Marko za Telegraf.rs.

Dodaje da je zahvalan majki Dijani što je njegov vetar u leđa koji ga je podsticao da ostane istrajan u svemu, pa tako i u studijama.

- Hvala joj na tom lepom gestu, ali i za to što je uvek bila velika podrška i moj vetar u leđa za mnoge stvari u životu. Samo treba biti istrajan i nikada ne odustati, upornost se na kraju uvek isplati - poručio je Marko svima.

Marko Majkić Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju osvanuo je bilbrod na kojem je majka uputila javno izvinjenje svom sinu.

- Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana - glasi poruka.

Nakon ove objave, prvi put za medije i to za Telegraf.rs, oglasila se majka Dijana koja se javno, na bilbordu, izvinila svom sinu Marku i otkrila kako je došlo do toga.

Obećala mu je da će mu se, kada diplomira na Ekonomskom fakultetu, koji je pohađao, javno izviniti i to ni manje ni više nego putem bilborda. Dijana je za Telegraf.rs ispričala kako i zašto je došlo do ovog obećanja.

- Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije. Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao poneo jer se tokom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vreme - priča Dijana.

Gubeći veru da će studije ikada privesti kraju dala mu je obećanje.

- Studirao je 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu i rekla sam mu "ako ga završiš ja ću ti se javno izviniti i to postaviti na bilbord. I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja - rekla je Dijana.

Kako kaže, na svog sina je ponosna, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi.

(Telegraf.rs)

Video: Tanja Savić doživela iznenađenje tokom vožnje autom: Specijalna poruka na bilbordu za nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    15. jun 2023 | 16:23

    VELIKO BRAVO,ZA OBADVOJE.❤❤❤

  • Delija75

    15. jun 2023 | 16:45

    Bravo.....

  • Drugo mišljenje

    15. jun 2023 | 18:52

    Šta je ovde bravo? Majka se sprdala s detetom koje je htelo da radi i završi fakultet? Pa najlakše je reći nećeš uspeti i na kraju još i na bilbord staviti čestitku kao sad ti verujem da si uspešan. Ajde ti budi majka pa podrži svoje dete i kad odabere drugačiji put, a ne onakav kakav si ti zacrtala u glavi... Dečku svaka čast, nije lako raditi i studirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA