Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat datum otvaranja beogradskih bazena: Sezona pomerena zbog lošeg vremena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove nedelje će temperature ići i do 35 stepeni, a svi Beograđani se pitaju kada će početi kupališna sezona na bazenima

  • 3
Bazeni Tašmajdan, Otvaranje sezone 2021 Foto: Nikola Tomić

Mnoge zanima kada to počinje sezona kupanja na gradskim bazenima, kao i da li će kartice za ulazak na kupališta moći da se uzmu i kada počne sezona. Sezona za bazene u Srbiji trebalo je da počne 15. juna i da traje do 15. septembra, ali s obzirom na loše vremenske uslove sezona se pomera za 19.06.2023 na većini bazena u Beogradu.

Sportski centar "Olimp", 25. maj, Sportski centar Novi Beograd (11. april) i drugi bazeni su odložili svoju kupališni sezonu i objavili to na svojim sajtovima. Dodali su da će bazeni raditi svakodnevno od 7.00 do 19.00 časova, kada vremenski uslovi to dozvole. Ove nedelje će biti i do 35 stepeni prema najavama RHMZ-a, pa se očekuje da će Beograđani moći da se osveže na bazenima.

Takođe kartice mogu da se uzmu i kada počne sezona i trenutno nije vremenski ograničeno do kada možete da ih nabavite. Kartice za bazene se preuzimaju u opštinama na posebnim šalterima grada Beograda i mogu da ih, uz lična dokumenta, dobiju samo oni koji imaju prebivalište u Beogradu. Podsetimo, ove godine građani Beograda neće morati da se brinu o tome koliko koštaju karte za ulazak na bazen, jer je za baš sve ulazak na bazen besplatan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    19. jun 2023 | 10:44

    Svaka cast desnoj dami.

  • Milica,

    19. jun 2023 | 14:37

    A zašto piše na navodno besplatnim karticama da važe tek od 12 sati, a bazeni rade od 10 i vikendom od 9 za građanstvo.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA