Vreme čitanja: oko 1 min.

U subotu koncert na otvorenom povodom Svetskog dana muzike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Božidarac poziva sve na ovaj koncert

  • 0
Koncert Vračar Foto: Božidarac

Ustanova kulture Božidarac poziva sve građane na koncert na otvorenom povodom Svetskog dana muzike koji će se održati u subotu 24. Juna u 20 sati u parku Vojvode Petra Bojovića na Vračaru.

Ovim povodom direktor Božidarca Vladimir Kljajić uputio je sledeću poruku:

- Veče je posvećeno umetnosti, radosti i zajedničkom slavlju zvukova koji nas ujedinjuju. Improvizovana scena u parku će biti ispunjena mladim talentima koji su deo muzičke sekcije KP2, kao i predivnim glasovima članova evergreen hora "Kralj Petar Prvi". Ovi osnovci su posvetili mnogo vremena i truda razvijajući svoj muzički talenat, i sada imaju priliku da nas oduševe svojim izvođenjima - rekao je Kljajić.

Ulaz na ovu manifestaciju je slobodan.

Hor je pripremio raznovrstan program koji će publiku provesti kroz različite muzičke žanrove i decenije, a gledaoci mogu da očekuju prelepe interpretacije klasičnih kompozicija, omiljene evergrin hitove, kao i neke novije pesme.

Kako najavljuju organizatori, veče će biti ispunjeno radošću i muzičkim duhom, i kažu da su sigurni da će izvođači oduševiti svojom energijom i strašću prema muzici, te da će ovo biti veče koje će svi dugo pamtiti, bez obzira na to da li je neko dugogodišnji ljubitelj muzike ili tek započinje svoje putovanje.

Božidarac poziva sve građane da dođu sa svojim porodicama, prijateljima i voljenima, da se pridruže proslavi Svetskog dana muzike. "Otvorite srca i uživajte u svakom zvuku koji će nas preplaviti i spojiti kao jedno", poruka je organizatora.

- Muzika je jezik koji prevazilazi granice i spaja ljude širom sveta. Zato dođite i zajedno sa nama obeležite ovaj poseban dan. Hvala vam što ste sa nama i neka muzika bude naša veza koja traje zauvek! - zaključuju oni.

Događaj je podržan od strane gradske opštine Vračar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA