Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela rekonstrukcija parkirališta "Vidin kapija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon rekonstrukcije parkiralište "Vidin kapija" će raditi 24 sata svakog dana u godini

  • 0
Vidin kapija Foto: Beoinfo

Rekonstrukcija parkirališta "Vidin kapija" počela je danas, a radovi će trajati 120 dana.

Parkiralište će tokom radova biti zatvoreno za korisnike.

"U okviru modernizacije parking-infrastrukture u Beogradu, 'Parking servis' će započeti građevinske radove na parkiralištu 'Vidin kapija', kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora", saopštava "Parking servis".

Planirana je, kako se precizira, izgradnja 71 parking-mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektropogon.

Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom.

Nakon rekonstrukcije, parkiralište "Vidin kapija" će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP "Parking servis".

Korišćenje će se plaćati po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili putem aplikacije za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama "Parking servisa", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA