Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Gradska čistoća": I danas tretman suzbijanja komaraca

Vreme čitanja: oko 1 min.

U saopštenju JKP "Gradska čistoća" napominju da će se tretman sprovesti ukoliko koliko vremenski uslovi budu dozvolili.

  • 0
Komarac, komarci Foto: Unsplash/Syed Ali

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" i danas nastavljaju akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Kako se navodi, sutra će u periodu od 18.00 časova do ponoći ekipe "Čistoće" vršiti tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca, na sledećim lokacijama: Obala Vinče ka Beloj steni, nasip od Pančevačkog mosta ka Crvenki, Jojkića dunavac, Crvenka i put ka Staroj Borči Dunavac, Preliv, Besni Fok, Vrbovski, Kovilovo i Glogonjski rit.

Takođe, tretman za suzbijanje komaraca sprovodiće se na Jabučkom ritu, Jezeru Veliko blato, Ovčanskom sebešu, Revi, Azilantskom centru kao i nasipu od Pančevačkog mosta ka Malom Raju. Pored toga i na lokacijama: Mali Raj, Kotež 1, 2 i 3, Borča 1 i 2, Borča pretok, Mali Zbeg, Padinska skela, KPC Padinska skela, Lisičiji jarak, Sava Kovačević, Grga Andrijašević, Resnik 1, Železnik 1, 2 i 3, Popova bara 1 i 2, Put za Ovču 1 i 2, Ovča, Partizanski blok, Resnik 2 i 3, Rupčine, Braća Marić, Mali Raj, Surčin 4.

U saopštenju JKP "Gradska čistoća" napominju da će se tretman sprovesti ukoliko koliko vremenski uslovi budu dozvolili.

Dodaju da ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11- 0 -11 radnim danima od 7.00 do 22.00 časa i subotom od 8.00 do 14.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA