Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskusni klaberi već znaju gde će za Novu godinu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beograd je poznat kao jedan od najuzbudljivijih evropskih gradova kada je u pitanju noćni život

  • 0
Beograd noću Foto: Promo/ Beograd noću

Dom je brojnih kafana, klubova, splavova koji nude različite muzičke žanrove i atmosfere.

Noćni život je karakterističan po svojoj energiji, neprestanom tempu i raznovrsnosti. Postoji nešto za svakoga. Ljudi su veseli i gostoljubivi, uvek spremni za dobar provod.

Beogradska noćna scena nigde nije življa i raznovrsnija nego na Savi i Dunavu, gde se nižu splavovi koji obećavaju nezaboravan noćni provod i obavezno ispune sva očekivanja. Ono što im je svima manje više zajedničko je lokacija, ali je svaki jedinstven na svoj način - po enterijeru, vrsti muzike i posebnim vibracijama koje čine atmosferu uzbudljivom.

Preporuka za neke splavove glasi - pod obavezno!

Kada kažemo da je Beograd uvek dinamičan grad, jedan od razloga je upravo i njegov čuveni noćni život i splavovi koji mu daju posebnu draž.

Dobra atmosfera u prestoničkim splavovima uključuje visok nivo energije, dobru muziku, svetla, performanse, a sve to podstiče ljude na zabavu.

Splavovi su nezaobilazni ako želite da osetite sav šarm noćnog provoda u Beogradu, što domaći posetioci dobro znaju, a oni sa strane su dobili kao preporuku "pod obavezno".

Ako ste mladi sigurno vam dobro zvuči vrhunski provod do ranih jutarnjih sati u nezaboravnom, atraktivnom ambijentu, uz muziku najpopularnijih izvođača. Ako imate energiju da igrate i zabavljate se cele noći, bićete nagrađeni prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu dok se grad polako budi. Znamo jedno odlično mesto na koje mislimo kada ovo opisujemo, a to je čuveni splav Kartel, omiljen među Beograđanima i uvek otvoren za to da oduševi posetioce sa strane.

Ovo mesto obećava posebnu atmosferu koja je ključna za dobar noćni provod. Rasveta i dekoracija dobro su osmišljene kako bi stvorile pozitivnu energiju i dobar vajb. Tu je i kvalitetan muzički program koji će vas pokrenuti i držati u dobrom raspoloženju cele noći. Usluga je profesionalna, efikasna i gostima pruža dobar tretman, što takođe doprinosi ukupnom doživljaju.

Oni najiskusniji već znaju gde će za Novu godinu

U Novu godinu želimo da uđemo veseli, nasmejani, uz puno poljubaca i zagrljaja i lepih želja za sebe i naše drage ljude. Kako ne bismo sve to prepustili slučaju, važno je da na vreme odaberemo mesto gde ćemo dočekati tu famoznu ponoć.

Za doček nove godine Beograd mnoge od nas baca u rebus kuda ići, jer je izbor veliki i konkurencija jaka. Kafane, klubovi, splavovi, hoteli već se utrkuju u tome ko će ponuditi što bolji program i obećavaju nezaboravnu atmosferu.

Ali iskusni klaberi već su odlučili gde će dočekati najišćekivaniju ponoć u godini. Najbolji su već odabrali najbolje - splav Kartel i prebrinuli ono najvažnije, osigurali su da će biti u središtu vrhunskog provoda u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA