Vreme čitanja: oko 3 min.

Izmene u gradskom prevozu: I tramvaji 7 i 9 menjaju trasu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta

  • 0
Trolejbus. gsp, gradski prevoz trola 29 Foto: Nikola Anđić

Tokom izvođenja faze 1 na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže u Ulici Sretena Popovića (Rakovica), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom kružni put pa sledećih oko 900 metara gledano u smeru ka Ulici Slavka Miljkovića, od 17. jula do 16. decembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, usled izvođenja radova doći će do zatvaranja ove deonice za saobraćaj zbog čega će vozila sa linije 504, u oba smera, ići trasom: Ulica oslobođenja – Kružni put Rakovica – tunel Stara Straževica – Kružni put Kijevo – Slavka Miljkovića – Podavalska – Palih boraca – 13. oktobra – Milorada Jankovića Doce i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Tramvaji 7 i 9 preko Mosta na Adi zbog radova

Zbog radova na popravci asfaltnog zastora u Ulici zemunski put (Stari savski most) doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izmene će uslediti u noći između 14. i 15. jula, zatim između 15. i 16. jula i naposletku u noći između 16. i 17. jula, i to od 22 do 6 časova.

Autobuske linije 78 i 83 će u ovim vremenskim intervalima saobraćati svojim redovnim trasama, dok će se tramvaji sa linija 7 i 9 kretati preko Mosta na Adi, precizirano je u saopštenju.

Izmene u režimu rada linija javnog prevoza u Ulici Ugrinovački put

U Ulici ugrinovački put, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom dragačevskih trubača, sledećih 150 metara gledano u smeru ka Novom Beogradu, tokom izvođenja radova na redovnom održavanju doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 16. do 23. jula.

Tokom izvođenja radova vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linije 707 će u oba smera saobraćati trasom: saobraćajnica T-7 – auto-put za Novi Sad – Batajnički drum 2. deo i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linije 81 će u smeru ka terminusu "Altina 1" saobraćati ulicama Ugrinovački put, Ugrinovački put 33. deo, Justina Popovića, Dragačevskih trubača do terminusa "Altina 1", dok će u smeru ka gradu saobraćati od terminusa "Altina 1" ulicama Pavla Vujisića, Svetomira Đukića, Justina Popovića, Ugrinovački put 31. deo, Ugrnovački put i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju autobuska stajališta za liniju 81, i to u smeru ka terminusu "Altina 1" stajalište "Ugrinovački put 31. deo" u Ulici ugrinovački put na poziciji koja se nalazi ispred kućnog broja 116, to jest oko 13 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom ugrinovački put 31, i stajalište "Dijega Rivere 1" u Ulici Justina Popovića, na poziciji oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Dijega Rivere.

U smeru ka gradu se uspostavljaju stajališta:

– "Svetomira Đukića" – u Ulici Svetomira Đukića, na poziciji oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Pavla Vujisića;

– "Ugrinovački put 31. deo" – u Ulici ugrinovački put, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom ugrinovački put 31. deo, odnosno preko puta kućnog broja 110.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA