≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji napada na komunalnu milicajku: Razdvajala dvojicu koji su se svađali u saobraćaju, jedan bio pijan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadobila je hematom u predelu glave i vrata

  • 7
Komunalna policija Foto-ilustracija: ATA Images, Telegraf

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napade koji su se noćas dogodili u Beogradunapad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

"Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji", izjavio je gradonačelnik Šapić.

Napadnuta dok je smirivala tenzije

Komunalna milicajka napadnuta je i povređena noćas u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju.

Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata.

Vozača autobusa na liniji 511 noćas oko 2 časa ujutru u ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    16. jul 2023 | 11:28

    Brz oporavak , u BG ih bar ima,u NS-u ih nigde nema,niti obilaze grad,svuda psi bez korpi,povodca,zoves ih kao da si ih probudio,pa naravno ne dodju.....

  • Zorica BG

    16. jul 2023 | 12:07

    Bravo gospodine Sapicu. Na liniji 511 se desavaju najgori dogadjaji kao i u samoj Sremcici decenijama unazad a Vi cete dovesti u red i verujem u Vas. Jadan vozac da strada zbog besnih pijanih huligana. Zelim mu brz oporacak. Nadam se da cete ostro kazniti ove pijane ulicare

  • Miki

    16. jul 2023 | 12:59

    Narodu je dozlogrdila represija pa uzvraca udarac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA