Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređena tri policajca u Mirijevu: Intervenisali su zbog prijavljene tuče

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni policajci prevezeni su u Urgentni centar

  • 5
Hitna pomoc, noć Foto: Shutterstock

Prema rečima dežurnog lekara hitne pomoći jutros u 03:23 u Mirijevu, u ulici Samjuela Beketa, tokom intervencije zbog prijavljene tuče lakše su povređena tri policajca i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći su se dogodile tri saobraćajne nezgode sa ukupno troje lakše povređenih učesnika koji su nakon pružene prve pomoći takođe prevezeni u Urgentni centar.

U velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale zbog slučajeva intoksikacije alkoholom i svi takvi slučajevi su prevoženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Prema rečima dežurnog lekara 22 ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 112 puta, od toga 21 put na javnim mestima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajko

    29. jul 2023 | 08:18

    Pa ko ih je povredio? I kakvi su to policajci koji tako nesto dozvole sebi. Ma prebi bagru makar isao na disciplibsku ali si bar svoj.

  • boki

    29. jul 2023 | 07:06

    Policiji su potrebna veca ovksstenja a ne da budu predmet napada vrdanja rsznih kriminalnih grupa.Zasto imamo tako blage zakone prema nasilnicima i kriminalcima

  • Beli

    29. jul 2023 | 07:11

    Kako da policajci ne budu povredjeni kad nikakva ovlašćenja nemaju. Palice a pogotovu pištolje nose samo da bi ličili na policajce a u stvarnosti ne smeju da ih upotrebe jer su suočeni sa nizom problema, od olake optužbe za prekomernu upotrebu, do niza ostalih problema, a policajac nema državu iza ledja već je prepušten, kad se nadje u takvom problemu, sam sebi pa kako mu bude. Dajte ovlašćenja policiji kao u vreme Miloševića, pa da vidiš kako će se red uvesti. A da, zaboravih, sad je demokratija nastupila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA