Vreme čitanja: oko 2 min.

Nastavljaju se radovi u Maksima Gorkog: Ovo su najnovije informacije, menjaju se i trase autobusa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rok je 20. avgust

  • 0
Radovi Beograd put Foto: Mateja Beljan

Našoj redakciji javili su se čitaoci iz Ulice Maksima Gorkog s tvrdnjom da se radovi u ovoj ulici odvijaju duže nego što je to bilo predviđeno. Kako je do sada bilo više obaveštenja o radovima na ovoj saobraćajnici, naša redakcija obratila se Sekretarijatu za saobraćaj, koji je odgovorio kojom dinamikom će biti nastavljeni ovi radovi.

U pitanju je redovno održavanje kolovoza.

"Planirano je da se radovi izvode po fazama. Početak izvođenja radova podrazumevao je obustavu saobraćaja i zauzeće kolovoza od kružne raskrsnice sa ulicama Krunska - Kursulina - Mileševska - Trnska - Kičevska do raskrsnice sa Ulicom Cara Nikolaja II. Nakon toga, nastavljeni su radovi ka Ulici Južni bulevar.

Prema rešenju Sekretarijata za saobraćaj, naredna faza radova u Ulici Maksima Gorkog obuhvata deonicu između ulica Južni bulevar i Strumičke.

Prilikom izvođenja radova na pomenutoj deonici doći će do obustave saobraćaja i zauzeća kolovoza u vremenskom periodu od 3. 8. do 20. 8. 2023. godine.

Raskrsnica ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića u navedenom periodu ostaće prohodna za saobraćaj", kazali su za "Telegraf".

Ovog popodneva stiglo je i saopštenje Sekretarijata za javni prevoz, koji najavljuje izmene u JLPP (javnom linijskom prevozu putnika).

Mapa izmena režima Maksima Gorkog Foto: Beoinfo
  • Vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati sledećom trasom: Maksima Gorkog – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića – Kruševačka i dalje redovnim trasama;
  • Vozila sa linija br. 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati sledećom trasom: Kruševačka – Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća stajališta kao i privremena stajališta:

  • Stajalište "Kruševačka" u Kruševačkoj ulici, preko puta postojećeg polaznog stajališta za liniju 22;
  • Stajalište "Maksima Gorkog 1" u Južnom bulevaru, na poziciji neposredno ispred raskrsnice sa Grahovačkom ulicom, u visini nekadašnje benzinske pumpe, odnosno oko 35 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, pri čemu neće koristiti stajalište "MPI".

(Telegraf.rs)

Video: Autobuske linije biće izmeštene: Kreću radovi na rekonstrukciji glavne ulice u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA