Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos na Savskom keju posle 3 olujna dana: Kablovi vise iznad glave, nema stabla s kog nije pala neka grana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogrušena stabla, polomljene grane, neprohodni trotoar, blato i kablovi koji vise tik iznad glave, prizor je koji smo zatekli

  • 0
Savski kej Foto: Telegraf.rs

Posle serije nevremena koja su zahvatila našu zemlju na Savskom keju ostao je pravi haos koji nadležne službe i dalje uređuju. Najveći problem su razni kablovi koji su olabavljeni među banderama, zapetljani među grane i izgledaju kao da će da se sruče.

Na jednoj od fotografija koja je viđena na društvenim mrežama kablovi su bili odbačeni i na samo šetalište.

Ekipa "Telegrafa" nije zatekla kabal na zemlji, ali se uverila da nije nimali prijatno prolaziti ni pored bandera sa kojih kablovi vise gotovo iznad glave.

Porušena su i stabla, polomljene grane, trotoar je neprohodan, a do pre samo nekoliko dana tu su trčkarala deca i ljudi uživali sa svojim kućnim ljubimcima.

"Plaši me malo to, kad vidim kako vise kablovi. Deluje mi kao da su za struju. Neko to svakako mora da sredi", priča jedna Beograđanka.

Međutim, na Savskom keju osim haosa zatekli smo i zaposlene JKP "Zelenilo Beograd" koji su vredno uklanjali drveće i grane sa šetališta.

Elektrodistribucija: "To je nadležnost samih korisnika"

"Služba za prijem i kontrolu mernih mesta Ogranka Elektrodistribucija Zemun izvršila je pregled spornih kablova i utvrdila da se radi o merenom delu instalacija. Navedeni kablovi povezuju izmeštena merna mesta i same splavove i predstavljaju unutrašnji priključak, i zbog toga nisu u nadležnosti Ogranka Elektrodistribucije Zemun, već su u nadležnosti korisnika odnosno vlasnika splavova čiji se objekti napajaju preko njih", napominju u Distribuciji.

U galeriji ispod teksta pogledajte kako izgleda Savski kej nekoliko dana posle vremenskih nepogoda.

(Telegraf.rs)

Video: Beograd se smračio u roku od pet minuta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA