Vreme čitanja: oko 1 min.

Više od 300.000 korisnika aplikacije "Beograd plus"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz pomoć ove aplikacije korisnici prevoza mogu da prate gde se nalaze vozila, kao i da plaćaju karte karte

  • 3
Aplikacija Beograd plus Printskrin: Telegraf TV

Od početka rada aplikacije "Beograd plus", za nešto manje od mesec dana, broj korisnika je porastao iznad 300.000.

Uz pomoć ove aplikacije korisnici prevoza mogu da prate gde se nalaze vozila, kao i da plaćaju karte karte, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika grada Beograda.

Kada je reč o korisnicima Android telefona, njih 241.000 trenutno koristi aplikaciju, dok je na Ajfon (Iphone) uređajima ona preuzeta 59.800 puta.

Kako je ranije i najavio gradonačelnik Aleksandar Šapić, aplikacija "Beograd plus" građanima omogućava da preko nje plate kartu putem SMS-a, kreditne kartice ili naloga za plaćanje, a takođe daje i mogućnost da u svakom trenutku provere gde se nalazi svako vozilo iz sistema javnog prevoza.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako se koristi aplikacija "Beograd plus"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    8. avgust 2023 | 17:17

    Aplikacija je očajna , stojim na stanici i ulazim u autobus iako piše da nema nijednog! Da sam verovao njoj čekao bih više od 40 minuta! Jadan je ovaj grad sa ovakvim gradonačelnikom i njegovim saradnicima.!

  • Свјетлана

    8. avgust 2023 | 20:19

    Апликације је најгоре ђубре, шупља на све стране! Оно најважније за путнике, када стиже превоз, којом трасом иде, САМО АКО СИ НА СТАНИЦИ! Не лажите народ како је све супер, а старији људи и не знајју да користе!

  • Dušanka Djenic

    8. avgust 2023 | 17:42

    Licno nisam zadovoljna aplikacijom. Većina linija nije na aplikaciji,ka naprimer linija 42 i 89 koje ja koristim svakodnevno. Druga stvar je što ne pokazuje realno vreme za koliko autobus stiže. Ne moze broj stanica da bude i broj minuta za koliko autobus stiže. Ako piše za 6 min.pise i 6 stanica,što je po meni nelogično i ne moguće. Mislim da je prethodna aplikacija bila mnogo bolja i preciznija. Ako ste hteli da uvedete nešto novo sa čim se hvalite na sav glas,onda bi trebalo i neko obaveštenje da postoji ukoliko autobus kasni iz nekog razloga ili nije krenuo po predviđenom redu vožnje. Sve u svemu ostaje nam da i dalje u većini slučajeva gledamo u pasulj da li će autobus doći ili ne. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA