Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čistoća" danas od 18 časova do ponoći nastavlja akciju suzbijanja komaraca

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
Denga groznica, komarci, Singapur Foto: Profimedia/Then Chih Wey / Xinhua News

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" i danas nastavljaju akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, saopšteno je iz JKP-a "Gradska čistoća".

Kako je navedeno, od 18 časova do ponoći, ekipe "Gradske čistoće" suzbijaće odrasle jedinke komaraca uređajima sa zemlje na sledećim lokacijama: Batajnica – Pregrevica, obala Dunava, Zaklopača, put za Vrčin, Begaljica, Kamendol, Pudarci, Umčari, Dražanj, Ralja, Trešnja, Šuplja stena, Železnik i Sremčica, uz napomenu da će se tretman sprovesti ukoliko vremenski uslovi budu to dozvolili.

Preparate koje ekipe "Gradske čistoće" koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovalo je Ministarstvo za zaštitu životne sredine. Takođe, preparati su upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, tako da građani nemaju razloga za strah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    14. avgust 2023 | 18:13

    Ma samo BG a ovi ostali!?

  • Zorica

    14. avgust 2023 | 20:08

    Bravo za nadkezne i radnike Cistoce. I Sremcica ce biti bez komaraca. Srecan rad i zivi bili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA