≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojke uhvaćene u krađi, smejale se dok ih je policija odvodila: Mrežama kruži snimak, pazite ako ih vidite

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica butika objavila je na svom Instagramu snimak krađe u njenom lokalu, tražeći dve devojke koje su iz njene radnje iznele patike

  • 6
Tržni centar Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Dve devojke uhvaćene su danas u tržnom centru u Beogradu u krađi. Kako se može videti na Instagram stranici "Moj_beo_grad" objavljeno je najpre upozorenje za sve one koji ih prepoznaju u svojim lokalima, da obrate pažnju na njih, a potom i snimak njihovog privođenja.

Prvi snimak zabeležila je vlasnica butika i objavila na svom Instagramu snimak krađe u njenom lokalu, tražeći dve devojke sa snimka koje su iz njene radnje iznele patike.

"Pozdrav, nek obrate paznju svi radnici na ove dve devojke, kradu stvari, trenutno su u Sinseju uhvaćene u tržnom centru."

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na snimku se jasno vidi kako devojke stoje za pultom i dok jedna razgovara sa radnikom, druga vadi iz torbe ukradene stavri.

"Ali kako lagano i nonšalanto vadi kao da je došla da zameni veličinu", jedan je od komentara ispod objavljenog snimka.

"Ala joj je stalo u taj ceger tona stvari, ko da nema dna", "Bez trunke sramote na licu, iskusno", "A kako srede zujalice?? Mislim da nema šanse da ukradu ako ih ne skinu", glasili su još neki od komentara.

Vrlo brzo nakon krađe, zabeležen je i drugi snimak kako devojke napuštaju tržni centar u pratnji policije.

Na opšte iznenađenje pratilaca ove Instagram stranice, devojke su bez lisica, držeći se za ruke i uz osmeh izlazile iz TC.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

"Bez blama drže se za ruke i smeju se. Nije im ni prvi ni poslednji put danas ih privedu, sutra puste i nastave gde su stale", "A gde su lisice? Ili nešto? Nego idu kao da idu na piknik, još im pandur nosi kesu. Strašno", nizali su se komentari.

"Budalama smešno, idu na 24 sata u stanicu da prespavaju pa da se vrate da kradu", "Da li je moguće da se još i smeju, majko moja mila", Verovatno imaju po 700 prekršajnih i nikom ništa", "Pa ovo im je verovatno već peto hvatanje u avgustu", komentarisali su pratioci.

(Telegraf.rs)

Video: Najbizarnija krađa godine u Srbiji? Čovek odneo drvenu skulpturu policajca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    16. avgust 2023 | 23:08

    Raspali sistem naše države na delu. Jose se i sprdaju sa time... Umesto da ss.ove dve lepo posalju na prinudni rad i slicno

  • Boban

    16. avgust 2023 | 23:53

    Mora da su kokain konzumirale.

  • Anfry

    16. avgust 2023 | 23:24

    Ne bi bilo loše proveriti poreklo i patika koje nose na sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA