Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon završenih radova u Čingrijinoj ulici, na redu je i Držićeva na Zvezdari

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Građani će dobiti uređenu ulicu sa novim trotoarima i kolovozom", rekao je predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić

  • 0

Predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić obišao je sa saradnicima započete radove na rekonstrukciji trotoara i kolovoza u Držićevoj ulici, saopštili su iz ove opštine.

Vladan Jeremić je rekao da je nakon završenih radova u Čingrijinoj ulici, uređenje saobraćajne infrastrukture na Zvezdari nastavljeno u Držićevoj ulici.

- Držićeva ulica je još jedna zvezdarska ulica u kojoj su započeli radovi na rekonstrukciji. JKP "Beograd-put" izvodi radove na predlog građana ovog dela Zvezdare, a prema programu rada Javnog preduzeća "Putevi Beograda”.

Završetkom radova u Držićevoj, građani će dobiti uređenu ulicu sa novim trotoarima i kolovozom što će unaprediti saobraćajnu infrastrukturu na opštini Zvezdara - poručio je Jeremić i dodao da će Opština Zvezdara nastaviti da inicira uređenje što većeg broja zvezdarskih ulica

(Telegraf.rs)

Video: Šapić: Škole će same birati udžbenike, jedina razlika je što ćemo ovog puta mi platiti sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA