≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes bliznakinje na Paradi ponosa: Podigle zastavu, pa za Telegraf otkrile zašto su došle

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodale su da imaju i mnogo prijatelja koji su deo LGBT zajednice

  • 3
Beograd prajd, gej parada, parada ponosa Foto: Telegraf

Parada ponosa počela je danas u Beogradu pod sloganom "Nismo ni blizu", a učesnici su se okupili u parku Manjež, nakon čega je počela i šetnja.

Među mnogobrojnim unikatnim licima i kostimima, ekipa portala Telegraf.rs pronašla je i poznate tiktokerke fitnes bliznakinje, Nataliju i Juliju Đukić.

Kako su objasnile, danas su došle da podrže ljubav i različitost, a takvim vrednostima učene su odmalena.

- Mi se borimo za ljubav, treba da poštujemo različitosti i došle smo da se borimo za prava LGBT populacije. Majka nas je uvek učila da ne vređamo druge, ali i mi kada smo odrastale smo uvidele da se različitost ne poštuje, pa smo želele da se borimo i mi same - rekle su za naš portal.

Dodale su da imaju i mnogo prijatelja koji su deo LGBT zajednice.

- Imamo mnogo prijatelja koji su deo LGBT zajednice, u porodici nemamo. Volele bismo da se njihova prava normalizuju našim trudom - zaključile su Natalija i Julija.

Podsetimo, šetnja je krenula od Nemanjine, (gde je ulaz u Park Manjež gde se učesnici okupljaju kod Rasksrsnice Nemanjine i Resavske), odatle se ide u Kneza Miloša, zatim kroz Kralja Milana, pa na Trg Nikole Pašića, kod Narodna skupštine odakle se ruta vraća opet u Kneza Miloš, Nemanjinu do Parka Manjež.

Kako javljaju naši reporteri sa ulica, prestonica je puna kordona policije, koja takođe i kolima svuda patrolira. Posebno je primetno prisustvo kordona u Nemanjinoj i oko cele rute u kojima će se učesnici Prajda kretati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    9. septembar 2023 | 20:38

    Сад ће да се виде њихове слике - добро за посао...

  • onako pitam

    9. septembar 2023 | 23:37

    Da nisu u vezi?

  • Деда Сава

    10. septembar 2023 | 11:21

    Е Србијо,од Турака си се после неколико векова ослободила,од ових нећеш ! Ови ће да те сведу највише на београдски пашалук !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA