Vreme čitanja: oko 1 min.

Vidović obišao radove u Sarajevskoj ulici, bila jedna od urgentnijih za uređenje: Dobija novi asfalt i trotoar

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekonstrukcija Sarajevske ulice rezultat je zajedničke inicijative opštine i građana"

  • 2
Radovi Foto: Mateja Beljan

Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović obišao je danas radove na rekonstrukciji Sarajevske ulice, u sklopu kojih će biti kompletno obnovljen asfalt i trotoari na potezu od Drinske do zone raskrsnice sa Nemanjinom ulicom.

Vidović je istakao da je Sarajevska ulica bila jedna od urgentnijih za uređenje i zahvalio se javno komunalnim preduzećima, jer su pozitivno reagovali na molbu opštine da što pre otpočnu radovi u ovoj ulici, saopšteno je iz Gradske opštine Savski venac.

- Rekonstrukcija Sarajevske ulice rezultat je zajedničke inicijative opštine i građana, ali i dobre saradnje sa nadležnim gradskim preduzećima i rukovodstvom grada koje ima sluha za potrebe građana Savskog venca. Pored novog asfalta, biće obnovljeni i trotoari, što je važna vest za stanovnike Sarajevske ulice koji su nam na taj problem ukazivali - rekao je Vidović.

On je naglasio da se realizacijom ovakvih projekta rešavaju višegodišnji problemi i podiže kvalitet života građana i dodao da su prethodnih godina uložena velika sredstva u obnovu i uređenje ulica na Savskom vencu, a rezultat je više od 35 rekonstruisanih ulica i 15 unutarblokovskih saobraćajnica.

Tokom obilaska, Vidović je zajedno sa direktorom JP "Putevi Beograda" Aleksandrom Milentijevićem i predstavnicima JKP "Beograd puta" i JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" razgovarao sa građanima i radnicima o započetim radovima na ovom lokalitetu.

(Telegraf.rs)

Video: Čučković: Planirani datum završetka radova u Glavnoj ulici u Zemunu je 15. februar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARS

    21. septembar 2023 | 17:18

    Celo leto pri smanjenom saobraćaju nije rađena ali sad treba maltretirati građane a i treba više goriva potrošiti koje je najskuplje u okruženje jer država zarađuje i na PDV kao i na akcizama ?

  • Uroš

    27. septembar 2023 | 16:23

    Nesposobna vlast ume samo da maltretira sopstvene građane. Mada, kad bolje razmislim, ova vlast nije ni osvojila najveći broj glasova. Vidimo se ponovo. na izborima poyy

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA