Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimao zauzetu žensku kabinu u beogradskom toaletu, usledio je vrisak: Izvukao se uz neverovatan izgovor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrisnula je, kako kaže, i istrčala odmah, a njen muž hitrom rekacijom zadržao je muškarca u toaletu sve do dolaska policije

  • 6
Špijuniranje u wc Foto: Privatna arhiva, Pixabay, Shutterstock

"Ušla sam u toalet i čula da je neko ušao u kabinu pored moje. Mislila sam da je to neka devojka, a onda sam čula krckanje keramike i ugledala telefon", svedoči za "Telegraf" turska državljanka Dilara o užasno neprijatnoj sceni u jednom beogradskom restoranu brze hrane u tržnom centru "Zmaj", gde je ručala sa suprugom.

"Imala sam osećaj da se neko penje. Imala sam veoma neprijatan osećaj. Počela sam da gledam oko sebe i u jednom momentu ugledala sam telefon u ćošku kako viri", priča Dilara.

Vrisnula je, kako kaže, i istrčala odmah, a njen muž hitrom rekacijom zadržao je muškarca u toaletu sve do dolaska policije.

"Bilo je strašno kada sam ugledala telefon, sećam se i da je imao plavu masku. Rekla sam zaposlenima da odmah pozovu policiju jer ja nisam znala broj. Nisu ozbiljno shvatili situaciju, ali su ih ipak pozvali uz reči 'Tu je neka žena, govori da ju je snimao neki muškarac', i onda su meni dali telefon", priča Dilara.

Policajci su joj govorili preko telefona da se smiri, zbog toga što je, kako kaže, jako brzo pričala jer je bila veoma uzenmirena.

"Policija je došla nakon nekoliko poziva i nakon ispitivanja rekli su da im je muškarac ispričao da mu je njegova devojka rekla da je zaboravila u kabini cigarete i da ga je zamolila da ode po njih. Njemu je navodno bilo neprijatno da pokuca u zauzetu kabinu u kojoj sam ja bila pa je hteo telefonom da snimi da li su tu ostale cigarete", prepričava Dilara iskaz muškarca.

Uznemirena devojka je pitala policajce da li zaista veruju u tu priču, ali čvrste sumnje o perverznoj nameri u ovom slučaju nisu mogle da se utvrde.

"Rekli su mi da mogu privatno da ga tužim, ali sam iskreno odustala jer mi za to treba mnogo vremena i novca. Samo želim da upozorim sve žene u kakvu situaciju mogu da zapadnu i šta sve može da im se dogodi" ističe Dilara.

Ona za kraj naglašava da je ovaj nemili događaj ostavio po nju ozbiljne posledice i da ne može više da ode u javni toalet iz straha da će je neko snimiti.

(Telegraf.rs)

Video: Lopov upao u kuću žene na Vračaru: Beograđani pazite se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    28. septembar 2023 | 06:21

    Glup izgovir i sramota za policiju što je pustila manijaka.

  • miki

    28. septembar 2023 | 06:35

    Naravno sto bi se oni zauzeli za slučaj. Treba ih poslati kod turaka da vide kako se to radi. Gde je tu zaštita turista. Hoćemo turizam sa ovakvima neće moći

  • Da

    28. septembar 2023 | 00:18

    Strastven pušač, neverovatan izgovor za najivnu ili ne zainteresovanu policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA