≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro Nedeljko Munjas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pukovnik Munjas bio je cenjen i poštovan kolega i saradnik

  • 2

Dugogodišnji načelnik Uprave saobraćajne policije za Beograd pukovnik Nedeljko Munjas iznenada je preminuo.

Kako njegove kolege naglašavaju, pukovnik Munjas bio je cenjen i poštovan kolega i saradnik, a skoro je otišao u penziju.

Kako je svojevremeno za medije rekao jedan saobraćajni policajac iz prestonice opisujući Nedeljka Munjasa, svaki dan dolazio je iz Bijeljine.

- Dolazim na posao iz Bjeljine iako su mi u Republici Srpskoj ponudili i veću platu i bolji status. Međutim, tamo nema ovakvog čoveka kao što je Munjas, ni šefa ni ljudine. Zbog njega mi nije teško da putujem svaki dan po dva sata na posao i sa posla jer on je jedini šef koga znam da hoće da pomogne svojim zaposlenima i čovek kakvog nisam upoznao - izjavio je svojevremeno za medije jedan saobraćajni policajac iz prestonice opisujući Nedeljka Munjasa.

Munjas se često oglašavao i u medijima gde je upozoravao na nesavesne vozače i greške koje u saobraćaju prave, prenosi Republika.

– Što se tiče bahate vožnje, to nije više nego u prethodnom periodu. Sada je primećeno nešto što izaziva pažnju, a to je da na društvenim mrežama pojedini učesnici prikazuju šta rade tokom vožnje – govorio je Munjas.

(Telegraf.rs)

Video: In memoriam - Mino Rajola: Umro najmoćniji fudbalski menadžer, karijeru počeo kao pica majstor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    27. septembar 2023 | 00:00

    Munja je bio pravi profesionalc ali na prvom mestu čovek sa velikim srcem i dušom, pomagao je kako kolegama tako i građanima i nikada nije štedeo sebe već druge. Zato neka ti je večna slava i neka te Bog primi u Carstvo nebesko jer si to zaslužio.

  • Dex

    27. septembar 2023 | 00:03

    Pravi policajac. Pocivaj u miru dobri covece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA