• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promena trase jedne lokalne novobeogradske linije zbog radova na Bežanijskoj kosi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi

  • 0
Radovi

Foto: Mateja Beljan

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će od 28. septembra do 2. oktobra doći do promene režima rada linije 76 zbog radova u Ulici partizanske avijacije i ulivno-izlivnoj rampi auto-puta  u smeru ka Nišu.

Radovi se izvode u Ulici partizanske avijacije, pri čemu će za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi, od zone raskrsnice sa ulaznom rampom auto-puta (smer ka Nišu), kao i desna saobraćajna traka auto-puta (smer ka Nišu) koja će u delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije biti jednosmerna do izlazne petlje na auto-put, odnosno biće onemogućeno kretanje prema Ulici partizanske avijacije.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 76 će u smeru ka terminusu "Bežanijska kosa /Bolnica/" saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JKP-a "Zelenilo – Beograd"), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno bez izmene režima.

Takođe, neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708, koje će u smeru prema Bežanijskoj kosi saobraćati preostalom širinom kolovoza, što je regulisano privremenim saobraćajnim znacima.

(Telegraf.rs)

Video: Radovi na proširenju kolovoza u ulici Antifašističke borbe i Bulevaru Zorana Đinđića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA