Vreme čitanja: oko 2 min.

Reorganizacija trasa gradskog prevoza u Zemunu zbog obimnih radova, radovi se nastavljaju i u Sarajevskoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neke linije se i skraćuju

  • 4
Autobus GSP Autobus 88 Linija 88 Gradski prevoz Foto: Mateja Beljan

Zbog boljeg funkcionisanja javnog prevoza tokom izvođenja radova u Glavnoj ulici u Zemunu, od subote 30. septembra do nedelje, 8. oktobra, menjaju se privremene trase pojedinih linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na linijama 84, 704, 706 i 707 u smeru ka Batajnici saobraćaće sledećom trasom: Bulevar Nikole Tesle – Džona Kenedija – Bulevar Mihajla Pupina – Aleksandra Dubčeka – 22. oktobra – Vrtlarska – Ivićeva – Novogradska – Cara Dušana i dalje redovno, a u smeru ka gradu na trasi: Cara Dušana – Dobovoljačka – Ugrinovačka – Vrtlarska – 22. oktobra – Aleksandra Dubčeka – Bulevar Mihajla Pupina – Džona Kenedija – Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 703, 705, 706E saobraćaće skraćenim trasama od okretnice „Zemun (Bačka)” prema Batajnici, Ugrinovcima i 13. maju.

Privremeno se uspostavljaju sledeća stajališta:

  • „Bulevar Nikole Tesle 1” – u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 4, oko 70 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Nikole Tesle, gledano u smeru ka Bulevaru Mihajla Pupina, i to za linije 84, 704, 706 i 707;
  • „Džona Kenedija 1” – u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 31A, oko 60 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina, gledano u smeru ka Bulevaru Nikole Tesle, za linije 84, 704, 706 i 707.

Sve ostale linije koje su menjale svoje trase zbog ovih radova i dalje će saobraćati na prethodno izmenjenim trasama, navedeno je u saopštenju.

Informacija o nastavku radova u Sarajevskoj ulici

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Sarajevskoj ulici, na delu od Miloša Pocerca do Nemanjine, od sutra, 30. oktobra, do 8. oktobra biće promenjen režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L će u smeru ka terminusu „Zeleni venac”, na delu od raskrsnice ulica Savske i Drinske, saobraćati sledećom trasom: Savska – Savski trg – Karađorđeva – Crnogorska – Jug Bogdanova, dok će u suprotnom smeru ka perifernim terminusima saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa linije 51N će u smeru ka gradu saobraćati na trasi: Savska – Savski trg – Nemanjina i dalje redovno, dok će u smeru ka periferiji saobraćati

redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište „Ekonomski fakultet 1” u Karađorđevoj ulici, koje se nalazi na poziciji ED stuba u visini parking-garaže „Kamenička”.

Promenjen režim javnog prevoza zbog hitnih radova u Gunjak ulici u Kumodražu

Zbog izvođenja hitnih radova u Gunjak ulici, na delu od Ulice vojvode Stepe do Stare ulice u naselju Kumodraž, od 2. oktobra od 9 časova do 6. oktobra doći će do promene u radu linije javnog prevoza broj 39, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 39 će saobraćati na skraćenoj trasi do okretnice u visini MZ „Kumodraž”, odakle će u suprotnom smeru saobraćati Ulicom vojvode Stepe prema gradu i dalje redovno.

(Telegraf.rs)

Video: Od prevoznog sredstva koje staje u ranac do grdosije od 220 tona: Ovako se sve prevoze Beograđani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    29. septembar 2023 | 16:23

    Organizacija radova ne 0 nego 10 puta 0.putokaza nigde, reka ljudi pešači od Nade Dimić pa niz Muhar pa do Tvorničke ds bo presekli put i uhvatili neki autobus da dodju do posla. Svi autobusi su preusmereni kroz jednu usku uličicu gde se voziš satima.čovek u radnom odelu szoji kod pumpe na ulazu u glavnu ulicu i mlati rukama da se vrate automobili koji su se spustili niz Muhar pošto nigde nema obeleženo da su radovi. Sve se odvija tako traljavo lao da smo u 19 veku gde nema ni signalizacije ni putokaza ma katastrofaa za ozvodjača radova.

  • ToX

    29. septembar 2023 | 16:12

    У целом граду је хаос,ал хаос,а тек кад дође ружно време тек ће тада да буде зезање....

  • Ivica

    29. septembar 2023 | 17:32

    Možete misliti busem 83 od Branka Pešića do bolnice Zemun 48minuta išao,a nekada 10'.Išao u 10h ujutro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA