DEČIJI SAJAM: Proizvodi za mališane i bogat edukativno-zabavni program

Od danas do 14. oktobra ulaz u halu tri Beogradskog sajma je besplatan, a radno vreme je od 10 do 19 sati

  • 0

Na "Campina Puddis Dečiji sajam", koji je počeo danas i trajaće do 14. oktobra na Beogradskom sajmu, oko 100 izlagača predstaviće proizvode za mališane - odeću, obuću, opremu za bebe, razne vrste hrane, knjige, časopise, filmove i muziku za najmlađe, najavili su organizatori.

Ulaz na 10. jubilarni Dečiji sajam biće besplatan, na njemu će neprekidno trajati edukativno-zabavni program, a roditelji će moći da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece.

Mališani će, kako je saopšteno, imati priliku da uživaju u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, "Pažljivkom" iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Posetioce Dečijeg sajma očekuje i uživanje uz veštačke stene, bioskop gde će se puštati najnoviji crtani filmovi, velike igraonice...

Najveće interesovanje posetilaca uglavnom izazivaju nagradne igre, a ovoga puta ih očekuju "Camina Puddis feir play fudbalska liga" i "Idea trka za bebe", dok će na bini biti održano takmičenje tata u povijanju beba.

Učešće na Sajmu najavile su i organizacije koje brinu o najmlađima, kao što su UNICEF, NURDOR, Udruženje distrofičara, a manifestaciju su podržali Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije.

Sajam će biti održan u hali tri Beogradskog sajma koja će biti otvorena za posetioce od 10 do 19 sati.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA