Vreme čitanja: oko 1 min.

Nebezbedna vožnja bicikla na Autokomandi: Stavio dete u sedište, pa zaobišao kolonu automobila

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom na to da je ova deonica poznata po gužvama, mnogi su komentarisali da je vožnja bickla aposlutno nebezbedna, posebno sa detetom

  • 1
Otac vozi dete kod Franša Printskrin: Instagram/serbialive_beograd

Gotovo svuda postoji obeležena staza kojom treba da se kreću biciklisti. Međutim, ukoliko staza ne postoji i biciklista je prinuđen da se kreće kolovozom i za to postoji jasan Zakon - biciklista mora voziti unutar jednog metra uz desnu ivicu kolovoza.

Ali, ne pridržavaju se svi pravila.

Naime, na "Instagram" stranici "serbialive_beograd", objavljen je video-snimak koji je mnoge šokirao i iznervirao.

Video je snimljen kod Autokomande i na njemu se jasno vidi kako muškarac vozi bickl i dete u sedištu i kreće se na putu koji ima tri trake.

S obzirom na to da je ova deonica poznata po gužvama, mnogi su komentarisali da je vožnja bickla aposlutno nebezbedna, posebno sa detetom.

(Telegraf.rs)

Video: Radnik Glova pomaže biciklisti da vozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    10. oktobar 2023 | 12:49

    Ali zaista, sta je sporno? Sudeci po slikama, covek je morao da se prestroji, jer ne skrece desno. Okanovic i ekipa kazu da, a po njihovom je zakonu, trotineti obavezno - biciklisti po preporuci, moraju da se krecu kolovozom, uz desnu ivicu puta, OSIM kada moraju da se prestroje zarad skretanja ulevo. Dakle, ovo jeste nebezbedno - ali oni kazu da je tako sigurnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA