Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik opštine nagradio mališane DVD Kotež za prvo mesto na državnom takmičenju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsedenik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović ugostio je danas decu, članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kotež, koji su na nedavnom državnom vatrogasnom kviz takmičenju podmlatka u Novom Sadu osvojili prvo mesto i u ženskoj i u muškoj konkurenciji

  • 0
Opština Palilula Foto: Promo/ Tijana Jevtić

Ivanović je pohvalio mališane, inače svi su učenici Osnovne škole "Vasa Pelagić" u Kotežu, što se angažuju i uče o važnoj humanoj aktivnosti i prenose protivpožarnu kulturu svojim vršnjacima.

Za osvojeno prvo mesto na takmičenju uručio im je tablet računare, poklon od Opštine Palilula. U znak zahvalnosti na podršci DVD Kotež, predsedniku opštine Palilula je uručena diploma i knjiga o četiri decenije rada i postojanja ovog DVD, a mali dobrovoljni vatrogasci su recitovali stihove o humanim i plemenitim delima vatrogasaca.

Prijemu su prisustvovali predsednik Vatrogasnog saveza Palilula Branko Bojović, predsednik DVD Kotež Nenad Ilić, gospođa Julija Orozović, koja je učestvovala u osnivanju DVD Kotež, a i danas je aktivna, članica DVD Kotež Afrodita Tešler i direktorka OŠ "Vasa Pelagić" Biljana Vujić, čiji učenici su vredni članovi humanitarne i preventivne organizacije DVD Kotež.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA