Vreme čitanja: oko 1 min.

Čari sinhronog plivanja na bazenu "25. maj": Takmičiće se deset klubova, ulaz slobodan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz na takmičenje je besplatan

  • 0
Sinhrono plivanje Foto: Tanjug/AP

Klub za umetničko sinhronizovano plivanje "25. maj" organizuje takmičenje XIII "Sinhro open Stari grad" u nedelju, 5. novembra, na bazenu "25. maj – Milan Gale Muškatirović", saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, a u saradnji sa savezima za sinhrono plivanje Beograda i Srbije.

Učestvovaće deset klubova, od čega šest domaćih: Banjica, Novi Beograd, Vračar, "11. april", Niš i "25. maj", kao i četiri strana: "Levski – Sparta", NSA, SC "Olympia", "Tibris" (Bugarska). Takmičiće se 51 takmičar u seniorskoj i juniorskoj kategoriji u četiri discipline i u tehničkim sastavima: solo, duet, miks duet i tim.

Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za 13.10 časova. Ovogodišnje takmičenje ima veliki organizacioni značaj jer će se prvi put u Srbiji sprovesti nova pravila umetničkog plivanja propisana od strane Svetske federacije vodenih sportova.

Sekretarijat za sport i omladinu doprineo je u značajnoj meri realizaciji takmičenja obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Ulaz na takmičenje je besplatan.

(Telegraf.rs)

Video: Obuka neplivača: Uz Nemanju i Kristijana otkloni se svaki strah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA