Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestala Nataša (39) iz Beograda: Samohrana majka dvoje dece pre nestanka roditeljima rekla potresne reči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sebi je imala crnu jaknu, žutu bluzu i žute duboke patike

  • 17
Nataša Veljković Foto: nestalisrbija.rs

Danas je u Beogradu nestala Nataša Veljković (39), samohrana majka dvoje maloletne dece, navodi se na "Nestali Srbija".

Nataša je rođena 3. marta 1984. godine u Beogradu, visoka je 165 centimetara, a teška 63 kilograma. Ima braon oči i šatiranu braon kosu.

Kako se navodi, ona je danas oko 10.30 časova napustila radno mesto u jednoj privatnoj bolnici, vidno uzrujana nakon prepirke sa kolegom i otišla u nepoznatom pravcu.

Poslednji put je kontaktirana preko telefona nešto pre 11 sati, kada su se s njom čuli roditelji, kojima je rekla da se ne vraća ni na posao, ni kući, uz pominjanje nekog mosta i reke.

Dalje se navodi da Nataša vodi svakodnevnu borbu za egzistenciju.

Na sebi je imala crnu jaknu, žutu bluzu i žute duboke patike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    4. novembar 2023 | 18:21

    E da napišem opet za onaj čudovišni alarm što ga ne palite ni za decu. Za što nije aktivan za ovakve slučajeve?? Deca mogu da budu oteta, sve razumem ali mogu da odu i iz besa, kod momka, kod dugarice itd, da zaborave jednostavno da se jave. A za ovu ženu ne treba takva pomoć, slegnuće se ramenima ako se bacila sa mosta koji je pominjala, šta sa njenom decom što ne beže nego je čekaju kući, to nije dovoljno za alarm? Samo mislim da je svski život jednako vredan, bez obzira na pol i godine. Nataša, vrati se kući sama. Najcrnje je pred svitanje.

  • Lilith

    4. novembar 2023 | 18:25

    Natasa,,duso vrati se kuci. Tamo su ti deca i roditelji. Oni te najvise vole. A ovo na poslu batali.. Mlada si u trazenoj struci.

  • Dr

    4. novembar 2023 | 19:46

    Drzava da reguliše plaćanje alimentacije za decu u iznosu od kog dete moze dostojanstveno da živi.Pretesko je majci koja sama podize decu.Inflacija velika.računi veliki.Treba ih obući obuti školovati .I da imati i sama neki život.Dušo glupo je ostaviti decu siročiće.Uvek postoji neki izlaz.Vrati se svojoj kući

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA