Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoreno prvenstvo Beograda u skokovima s male tramboline

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičenje će biti organizovano u svim kategorijama

  • 1
Trambolina Foto: Beoinfo

Otvoreno prvenstvo Beograda u skokovima sa male tramboline održaće se 11. novembra u Hali sportova "Žarkovo" u 9 časova, a osim takmičara iz Srbije nastupiće i takmičari iz Slovenije, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Ovaj segment gimnastičkog vežbanja zbog svoje atraktivnosti postaje sve popularniji u sokolskim društvima kako u zemlji tako i u inostranstvu, pa sekcije u sokolskim društvima, članovima Sokolskog saveza Beograda i Sokolskog saveza Srbije, koji bave se skokovima sa male tramboline, iz godine u godinu postaju sve kvalitetnije i sve brojnije.

Takmičenje će biti organizovano u svim kategorijama (mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori, seniori) u muškoj i ženskoj konkurenciji u pojedinačnim i grupnim nastupima.

Svakoj kategoriji će biti zadati skokovi prilagođeni uzrastu, kao i slobodni skok koji će biti ocenjivan. Pobednici u svim kategorijama će za učešće dobiti medalje, pehare i diplome.

Za ovo takmičenje iz godine u godinu vlada veliko interesovanje među sokolskim društvima iz zemlje i inostranstva, kao i među gimnastičkim klubovima. U proteklim godinama nastupali su takmičari iz Srbije, Slovačke, Češke, Slovenije i Bugarske, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA