Vreme čitanja: oko 1 min.

Opština Palilula dodelila 400 dečijih auto sedišta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradska opština Palilula organizovala je akciju besplatne dodele 400 dečijih auto sedišta namenjenih deci uzrasta od šest do 36 meseci

  • 1
Opština Palilula Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Pod motom "Da se bezbedno vozimo" podela dečijih auto sedišta obavljena je u Centru za kulturu "Vlada Divljan" uz prisustvo predsednika Gradske opštine Palilula Miroslava Ivanovića koji je i uručio auto sedišta pojedinim roditeljima.

Ovom događaju prisustvovala je i zamenica predsednika GO Palilula Ivana Medić i članovi Opštinskog veća. Pre početka podele auto sedišta roditelje i sve prisutne pozdravili su član Opštinskog veća i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja GO Palilula Aleksandar Karadžić i predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije Veljko Ćurčić.

Opština Palilula Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Oni su se zahvalili Sekretarijatu za saobraćaj Grada Beograda koji je obezbedio sredstva za nabavku auto sedišta, kao i svima drugima koji su učestvovali u uspešnom sprovođenju ove akcije. Saradnica Agencije za bezbednost saobraćaja Marijana Jovanović održala je prezentaciju za roditelje o pravilnoj upotrebi dečijih auto sedišta. Pravo na dobijanje auto sedišta imala su deca sa prebivalištem na teritoriji opštine Palilula. Prijave su se, uz dokumentaciju koja je bila potrebna, podnosile u Opštini Palilula od 30. oktobra do 10. novembra. Pošto je broj sedišta bio ograničen, podela sedišta je obavljena po redosledu pristiglih prijava i to u dve kategorije uzrasta dece - od šest do 18 meseci i od 18 do 36 meseci. Za obe kategorije obezbeđeno je po 200 dečijih auto sedišta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    13. novembar 2023 | 16:19

    Bravo,lepo,zaista!Da vas pitam zasto,nezelite,malo i kraj,centar Malo da uredite,godinama isto,ili jos gore,sramota,dzubre na sve strane,klupe polomljene,kao parkic,dolaze i mladi i stariji,i sa decom,nazalost,nista,bruka i sramota,mislili smo da ce nesto premijerka,da se zauzme po tome,alu nista,zaboravila i ona Karaburmu,mnogo brzo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA