≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Trofej Beograda" u badmintonu i ragbiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žreb mečeva biće obavljen u sredu, 15. novembra

  • 0
Badminton Foto: MN Press

Badminton savez Beograda organizuje 13. kup grada – "Trofej Beograda" u subotu i nedelju, 18. i 19. novembra, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.

Ovaj turnir, podržan od Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Beograda i Badminton saveza Srbije, okupiće u Nacionalnom badminton centru najbolje seniore i juniore iz cele Srbije.

Ovogodišnji "Trofej Beograda" sastoji se iz dva odvojena turnira, i to od A turnira koji će se igrati u svih pet takmičarskih konkurencija: muškarci i žene pojedinačno, kao i muški, ženski i mešoviti parovi. Na juniorskom kupu nastupiće perspektivni i talentovani badmintonci uzrasta do devet, 11, 13, 15 i 17 godina i svi oni će se nadmetati u pojedinačnim konkurencijama dok juniore do 15 godina očekuju i mečevi u sve tri konkurencije parova.

Prvog dana turnira na teren će izaći seniori u konkurenciji parova, kao i dečaci i devojčice uzrasta do devet, 13 i 17 godina u pojedinačnim konkurencijama, dok je nedelja rezervisana za singl i dubl mečeve juniora do 15 godina, pojedinačne konkurencije juniora do 11 godina i A seniore.

Žreb mečeva biće obavljen u sredu, 15. novembra, a raspored i rezultati će biti dostupni na zvaničnom internet sajtu BASS-a, kao i na sistemu "Tournament Software".

"Trofej Beograda", koji će ove godine okupiti više od 150 učesnika, podržali su i prijatelji takmičenja: "Tin Šped", "Viktor", "Siboasi", Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda.

Turnir u ragbiju

Tradicionalni međunarodni turnir "Trofej Beograda 2023" u ragbiju za juniore održaće se u nedelju, 19. novembra, na stadionu "Kralj Petar Prvi" u Beogradu (FK "Rad").

Turnir organizuje Ragbi savez Beograda, pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji ovog takmičenja obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Pored reprezentacije Srbije i selekcije Beograda, na turniru će učestvovati i ekipe iz inostranstva.

Turnir počinje u nedelju, 19. novembra, u 14 časova, a okupljanje ekipa je u 13 časova. Ulaz je slobodan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA