EKOLOGIJA NA DELU: Na Velikom ratnom ostrvu od danas jesenji kamp

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" od 15. do 18. oktobra organizuje obuku za studente o zaštiti prirodnih rezervata

  • 0

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" od danas na zaštićenom prirodnom dobru Veliko ratno ostrvo oragnizuje 6. jesenji kamp čija je tema "Mere i aktivnosti za prevenciju i ublažavanje rizika i pretnji na zaštićenim područjima".

Kako je najavljeno, kamp će trajati do 18. oktobra i radiće od 10 do 18 sati.

U kampu će boraviti studenti Univerziteta "Educons" iz Sremske Kamenice i Fakulteta za primenjenu ekologiju "Futura", s ciljem sticanja dodatnog znanja van redovnog nastavnog programa fakulteta.

Takođe, u kampu će boraviti i oko 50 studenata i profesora Tehnološko-metalurškog fakulteta, Biološkog fakulteta, Šumarskog fakulteta, Fakulteta bezbednosti, Geografskog i Rudarsko-geološkog fakulteta.

- Zelenilo je pozvalo zainteresovane da dođu na otvaranje kampa u 10 sati kod hotela "Jugoslavija" (oko 200 metara od hotela prema Zemunu), odakle će ih čamac sa pontona prevesti na Veliko ratno ostrvo.

(A. T. /Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA