≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zapištao im alarm kada su prošli Batrovce: Maja nije ni slutila da je iz gepeka ispao laptop, sad nudi nagradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kaže Maja za Telegraf, laptop marke "Apple" je njoj i njenom suprugu od velike važnosti jer u njemu imaju poslovni materijal kao i privatne uspomene koje su im od velike važnosti

  • 1
Granični prelaz Batrovci, devojka laptop Foto-kolaž: Nikola Tomić, Shutterstock

Maja B. nudi nagradu poštenom pronalazaču koji joj vrati laptop koji joj je ispao iz gepeka kada je, vraćajući se sa porodicom iz Italije, prošla granični prelaz Batrovci.

Naime, kako kaže Maja za Telegraf, laptop marke "Apple" je njoj i njenom suprugu od velike važnosti jer u njemu imaju poslovni materijal kao i privatne uspomene koje su im od velike važnosti.

-  Nije nam ni na kraj pameti bilo, kada se oglasio alarm za gepek i kada smo primetili da nije dobro zatvoren, da je iz njega nešto ispalo, pogotovo ne laptop. To se dogodilo par stotina metara na autoputu, čim smo ušli u Srbiju na graničnom prelzu Batrovci. Kada smo stigli kući imali smo šta i da vidimo. U laptopu nam je sve. Nadam se ga nije neko pregazio i da je u dobrom stanju. Mi bismo častili onog ko bi nam vratio, iskreno se nadam da nije oštećen. Nalazi se u crnom rancu, ali ne znam koliko je on uspeo da ga zaštiti ukoliko je pretrpeo neki udarac - kaže Maja za Telegraf.rs.

Maja i njen suprug častiće poštenog pronalazača, a kontakt telefon na koji se pronalazač može javiti je 0658250193.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA