Vreme čitanja: oko 1 min.

Završeni radovi na pijaci "Zemun"

Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Beogradske pijace" obaveštava građane da su radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna, a koji su obuhvatali i pijacu "Zemun", uspešno završeni

  • 1
JKP Beogradske pijace Foto: Promo

JKP "Beogradske pijace" odmah je pristupilo vraćanju više od 300 komada pijačne opreme (tezgi, vitrina i bokseva) na stari deo pijace. Izmeštanjem pijace "Zemun", JKP "Beogradske pijace" omogućilo je svim zakupcima da nastave sa radom, a stanovnicima Zemuna i ljubiteljima zemunske pijace mogućnost da se, tokom izvođenja neophodnih radova, kontinuirano snabdevaju svežim voćem, povrćem, suhomesnatim i mlečnim proizvodima, ribom, cvećem i drugim potrepštinama.

JKP "Beogradske pijace" uvek je usmereno ka interesima korisnika svojih usluga i potrošača. Pijace su od izuzetnog značaja za male poljoprivredne proizvođače, kao i za građane Beograda.

Zahvaljujemo se svima na strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova i radujemo se ponovnom okupljanju na starom mestu pijace "Zemun".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac penzioner

    23. novembar 2023 | 14:51

    Na pocetku rekonstrukcije bilo je pruce da ce se postaviti krov preko cele pijace a od toga nema nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA