Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne jedno, nego dva bahata parkiranja na istom mestu: Jedan napravio problem vozačima, drugi pešacima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da je parking mesto u prestonici teško naći, ali to ne znači da svojim parkiranjem treba da blokirate druga vozila i pešake

  • 4

Često pišemo o bahati parkiranjima, ali nekim čudom vozači nas iznenađuju iz dana u dan kada je u pitanju njihova "umetnost" parkiranja na nedozvoljenim mestima.

Jasno je da je parking mesto u prestonici teško naći, ali to ne znači da svojim parkiranjem treba da blokirate druga vozila i pešake.

Upravo su to uradili vozači dva automobila u Ulici Tomaša Ježa na Vračaru.

U videu na početku teksta vide se dva automobila koja su nepropisno parkirana.

Jedan je odlučio da se parkira više na kolovoz nego na troator, dok je drugi uradio obrnuto, odnosno svoj automobil je parkirao nasred troatora.

(Telegraf.rs)

Video: Čemu služe trotoari u Beogradu? Poražavajuće slike s naših ulica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    28. novembar 2023 | 08:18

    Pre neki dan se stranac (MK) parkirao na sam ulaz u zgradu između dva auta tako da su se stanari jedva provukli a majka sa kolicima ostala ispred da ceka pauka (koji nije dosao jer mu je uska ulica) ili komunalnu policiju (koja joj je objasnila da se snađe jer oni nemaju mogucnosti da kazne stranca ako nije u vozilu!!!) E Srbijo, svi imaju veca prava od vas drzavljana Srbije?!

  • Raša

    28. novembar 2023 | 10:27

    Šta sa parkiranjem gde je investitor napravio parking ispred zgrade na koji može da se uparkira pola automobila, dok druga polovina zauzima trotoar i onemogućava pešacima prolaz?

  • Браца

    28. novembar 2023 | 11:28

    Може се остати без паркинга чак испред своје куће,тренутно немамам ауто ,после пар дана ,посматрам ,испред куће увек неко паркира комшилук а и остали.... И сада сам баба рога ,комуникација никаква....то је наш карактер и........много тога.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA