Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko nam je malo potrebno da "puknemo": Žena u Zemunu vrištala na mašinovođu, a njemu su životi u rukama

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je prišla prozoru mašinovođe i počela da viče

  • 7
Voz u Zemunu Foto: M. B. / Shutterstock

Vika i vriska odzvanjala je jutros na peronu zemunske železničke stanice - jedna gospođa, nezadovoljna što je zakasnila na voz verbalno je napala mašinovođu, svedoči naš reporter.

Voz je išao iz Šida za Beograd i, pošto je zatvorio vrata u Zemunu oko 8 sati, krenuo je i odmah ponovo stao, čekajući signal za izlaz iz stanice (na "semaforu" je bilo crveno). Tehnički, on je već otpočeo vožnju.

Međutim, jedna putnica, nezadovoljna što je zakasnila na voz ili što kasni na posao, prišla je prozoru mašinovođe i počela da viče. Ono što je htela je da joj otvori vrata.

"Ali gospođo, ja sam već u kašjenju 15 minuta, ovaj voz je za vas otišao sa stanice", smirenim tonom govorio je ženi koja ga je, svakako, ometala u poslu.

To ju je još više iznerviralo, jer ništa nije razumela ili nije želela da razume. Ona je videla voz i mogućnost mašinovođe da joj otvori vrata, ali nije shvatala da on ima svoja posla u tom trenutku, kao i pravila i procedure i da bi otvaranje vrata, praktično, po otpočetoj vožnji, moglo da mu donese i probleme. Kao da je njemu stalo do toga da se inati jednoj putnici.

"Ali ja vas plaćam", vikala je sve jače i jače i upućivala teške reči.

Čovek je, srećom, bio smiren. Jer, ovakve scene mogu samo da ga ometaju u obavljanju važnog posla, jer životi su u njegvoim rukama.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda putovanje Sokolom na posao iz Novog Sada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милвас

    30. novembar 2023 | 17:57

    Укућани дотичне госпође мора да су срећни када она није код куће.

  • Soko

    30. novembar 2023 | 18:08

    Ja predlažem da železnica usklađuje polaske sa dolaskom žena na stanicu.Žene imaju potrebu da popiju kafu kad ustanu,da obave toaletu tuširanje šminkanje itd.Mnoge imaju i potrebu da pre polaska na voz pregledaju poruke na mobilnom i obave poneki razgovor.Nije uputno ni poželjno narušavati prava žena i rodne ravnopravnosti.

  • singidunum

    30. novembar 2023 | 18:48

    Molim da se objavi ime i prezime dotične gospođe da bi mogli da je izbegavamo u širokom luku …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA