≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na ovim mestima u Beogradu je totalni kolaps: Ceo dan grad potpuno stoji, ovakva gužva se ne pamti

N. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog gužve došlo je i do nekoliko sudara

  • 10

Ceo dan na ulicama Beograda totalni je kolaps. Gde god da se zaputite, u koji god deo grada, uhvatiće vas neviđen zastoj, a deluje kao da je nikad više saobraćajnih čepova.

Svakog petka gužva u Beogradu je već nekako normalna i uobičajena, ali ovog petka gužva je bila kakvu Beograd ne pamti.

Danas u gradu nije bilo nikakvog specijalnog dešavanja zbog kojeg bi bio zatvoren ili blokiran, sve je bilo najnormalnije, tako da nije poznato kako je do ovolikog kolapsa došlo.

Naime, najprometniji deo grada - Slavija, skoro ceo dan potpuno je blokirana, vozila stoje ili se pomeraju jako sporo. Na svim glavnim tačkama nalaze se saobraćajci koji regulišu saobraćaj, ali gužva traje satima. Od Trošarine, preko Autokomande, Hrama Svetog Save pa sve do Slavije treba vam čitava večnost da se probijete, pa posle od Slavije ka Pravnom fakultetu stanje nije ništa bolje. Autobuska stajališta su krcata.

Zbog ovog neuobičajenog petka došlo je i do nekoliko sudara u gradu koji su dodatno usporili saobraćaj. Tako je sudar dva automobila i mešalice na kružnom toku na Trošarini stvorio ogromne kolone čak do Hotela M i do VMA saobraćaj je bio u zastoju.

Takođe, u Ruzveltovoj ulici došlo je do sudara autobusa koji saobraća na liniji 27 i automobila.

Kolaps je bio i na autoputu kod autokomande, a na gužvu je dodatno uticao i veliki broj međugradskih autobusa zbog autobuskog stajališta koji se tamo nalazi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Takođe, na Bulevaru Kralja Aleksandra pretpostavlja se da je došlo do udesa, te su se stvorile dugačke kolone od Skupštine ka Vukovom spomeniku.

Veliki problem i dodatno pogoršanje situacije stvorili su semafori u Žarkovu. Naime, na svim raskrsnicama semafori nisu radili što je dovelo do potpunog zastoja. Na raskrsnici gde je skretanje sa Banovog brda ka Julinom brdu semafor u kvaru napravio je veliki problem i kolonu.

Gužva je bila i u Beogradu na vodi.

Trenutno se stvara velika kolona na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči.

Ako ste se uputili van grada i tamo je gužva, a dodatno ju je pogoršao udes koji se dogodio na putu za Mladenovac, pa je i tu nastala velika kolona.

Danas gde god da ste krenuli gužva je bila neizbežna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opozicionar

    1. decembar 2023 | 18:53

    Kad mi dođemo na vlast, neće biti ovog problema. Neće biti gužvi I zastoja her se nećete ni voziti kolima. Nećete imati para za gorivo. Mi vodimo računa o vašem zdravlju. Pešačenje je zdravo A i maraton je odličan.

  • Ccc

    1. decembar 2023 | 19:26

    I to moze da se resi, kolima samo ako se ide lekaru,na posao i do trznih centara i kod tetke na kafu izvolite peske ili busom,tamo iz onih sela odakle ste nemate ni put,valjda ste navikli preko brda do komsije,u skole...sad kao ne mozete bez kola a sa voznjom pojma nemate😃Kada bi se svi vratili odakle su dosli Bg bi procvetao😃

  • beogradjelepsamosubotom

    1. decembar 2023 | 18:56

    U nedelju rampa na sve ulaze u Bg i svima iz unutrašnjosti naplaćivati dnevnu taksu 100€ za boravak u Bg i neće biti gužve niti bacanja smeća i trešenje tepiha preko balkona i sl. Svi imaju imanja u rodnom mestu pa neka tamo ostanu i rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA