≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inicijativa stanara urodila plodom: Počeli radovi na uređenju zelene površine u naselju Vojvode Vlahovića

LJ. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U planu sređivanje celog poteza duž dečijeg igrališta, košarkaškog terena i teretane na otvorenom, kao i sanacija kolovoza u Ulici Tome Zdravkovića

  • 0

Na molbu stanara naselja "Vojvoda Vlahović", počeli su radovi na uređenju zelene površine koja je zapuštena duži niz godina, kao i sanaciji kolovoza u Ulici Tome Zdravkovića.

"Pre nekoliko dana organizovan je sastanak sa predstavnicima naselja 'Vojvoda Vlahović' i dogovoreno je nekoliko konkretnih aktivnosti koje će uz podršku opštine i drugih preduzeća biti realizovane u narednom periodu", rekao je za Tanjug Vladan Jeremić, predsednik GO Zvezdara.

Prema njegovim rečima, prva aktivnost je uređenje zelene površine u naselju koja je godinama zapuštena, puna šiblja, kiselog drveća, niskog rastinja a bilo je žalbi i na pojavu ambrozije.

"Radnici JKP Gradske čistoće započeli su sa sređivanjem ove površine koja se nalazi u blizini dečjeg igrališta koje redovno posećuje veliiki broj mališana tako da će njenim uređenjem, bezbednost dece biti podignuta na viši nivo. Ta parcela je po planu predviđena za osnovu školu i prema planu", rekao je Jeremić.

On je istakao da je u planu sređivanje celog poteza duž dečijeg igrališta, košarkaškog terena i teretane na otvorenom, kao i sanacija kolovoza u Ulici Tome Zdravkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA