Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvoren je Vukov božićni kutak

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svečanim otvaranjem jedinstvene prodavnice novogodišnjih ukrasa i slatkiša, u Beogradu je i zvanično započela sezona novogodišnjih praznika

  • 0
Vukov božićni kutak Foto: Promo/ Stefan Simonović

Vukov božićni kutak je mesto gde snovi postaju stvarnost, a u to su se uverili gosti svečanog otvaranja i brojni posetioci prodavnice koja budi najlepše uspomene na detinjstvo i praznike.

-Beograd je još jednom postao prestonica praznične čarolije i pokazao da je zaista svetski grad - samo je jedan od komentara oduševljenih posetilaca prve ovakve prodavnice u našem regionu. Već treću godinu zaredom, prvi beogradski Christmas concept store poziva sve ljubitelje praznične euforije da iskuse magiju novogodišnjih praznika u pravoj filmskoj scenografiji božićnog kutka, dok ispijaju najlepše ukrašenu toplu čokoladu i biraju unikatne novogodišnje ukrase.

Vukov božićni kutak Foto: Promo/ Stefan Simonović

Nastup dečijeg hora Čarolija, slikanje sa Deda Mrazom i mnoštvo šarenih ukrasa obeležili su ovaj veličanstven događaj i još jedan podvig event menadžera, dekoratera i našeg osvedočenog specijaliste za Božić – Vuka Tomića.

-Danas sam ostvario još jedan svoj san. Raduje me kada vidim koliko su ljudi srećni od momenta kada prođu kroz naša svetleća vrata, kao da su prešli u neku drugu dimenziju. Sve te divne reakcije su nepresušan izvor inspiracije za mene da nastavljam da stvaram magiju božićnih praznika - izjavio je Vuk.

Vukov božićni kutak Foto: Promo/ Stefan Simonović

Ovogodišnji asortiman Vukovog božićnog kutka prevazilazi sva očekivanja posetilaca – na policama se mogu naći novogodišnje jelke, sijalice i najraznovrsniji ukrasi koje su Vuk i njegov tim pažljivo birali i uvozili iz Poljske, Belgije, Italije, Holandije, Nemačke i Grčke.

Vukov božićni kutak Foto: Promo/ Stefan Simonović

Od celog asortimana, kao zvezdu ovogodišnje kolekcije Vuk je izdvojio ukras sa motivom njegove kuće, čuvene kuće u Gostivarskoj 32 koju je Vuk, kao dečak, počeo da ukrašava od svoje 10. godine a koja je, mnogo godina kasnije, postala mesto tradicije obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika u Beogradu i celoj Srbiji.

-Naša kuća više ne postoji, ali zauvek će živeti na ovim divnim kuglama, u vašim domovima, a već od sledeće godine krećemo sa stvaranjem nove magije i ukrašavanjem novog stambenog objekta na dobro poznatoj, staroj, adresi: Gostivarska 32.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA