Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik GO Palilula Miroslav Ivanović primio džudiste ODžK Beograd, šampione Evrope

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović primio je džudiste Omladinskog džudo kluba Beograd koji su pre nekoliko dana postali šampioni Evrope u seniorskoj konkurenciji

  • 0
GO Palilula Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Ivanović je u svoje i u ime rukovodstava opštine čestitao džudistima na ovom velikom uspehu kakav nije zabeležen u istoriji ovog sporta na našim prostorima.

-Ponosan sam, kao i svi građani naše Palilule, na ovome što ste uradili i što ste na završnom turniru Lige šampiona pobedili sve svoje protivnike i zasluženo osvojili pobednički pehar - istakao je predsednik GO Palilula Miroslav Ivanović koji je, ovom prilikom, predstavnicima kluba obećao pomoć u obezbeđenju boljih uslova za treninge kako bi oni mogli da nastave da postižu uspešne rezultate.

GO Palilula Foto: Promo/ Vladimir Lalić

Omladinski džudo klub Beograd osnovan je 1970. godine i do sada je tri puta bio šampion Srbije i višestruki vicešampion. Na evropskim i svetskim prvenstvima u pojedinačnoj konkurenciji u svim kategorijama, od kadeta do seniora, članovi kluba osvojili su više od 15 medalja , a poslednji veliki uspeh bilo je drugo mesto koje je na Prvenstvu Evrope 2022. godine osvojio Darko Brašnjović. Na završnom turniru Lige šampiona održanom u Beogradu prošle nedelje, ODžK Beograd je u finalu savladao grčki Aris sa 3:0 i tako se domogao evropske titule. Klub trenutno ima više od 200 članova.

Prijemu kod predsednika GO Palilula prisustvovali su džudisti Darko Brašnjović, Zoran Milenović, Aleksandar Nerandžić i Filip Đinović, trener Nemanja Tomić, potpredsednik kluba Željko Radonjić, sportski direktor Slaviša Nerandžić i generalni sekretar OSD Beograd Miša Savić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA