Vreme čitanja: oko 1 min.

Darija Kisić i Sofija Nikolić posetile samohranu majku Anitu Strelarac koja ima petoro dece

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Hvala divnoj porodici Strelarac iz Beograda, koja mi je svojim životnim primerom pokazala kako se svi izazovi prevazilaze zahvaljujući velikoj ljubavi, zajedništvu i slozi", navodi Darija Kisić

  • 1
Darija Kisić Foto: SNS

Članica Predsedništva SNS prof. dr Darija Kisić i kandidatkinja sa liste „Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane“ Sofija Nikolić, posetile su samohranu majku Anitu Strelarac koja ima petoro dece.

"Hvala divnoj porodici Strelarac iz Beograda, koja mi je svojim životnim primerom pokazala kako se svi izazovi, koji po nekada nisu laki, prevazilaze zahvaljujući velikoj ljubavi, zajedništvu i slozi. Hvala na pozitivnoj energiji koju su sa nama podelili. Petoro prelepe dece i mama Anita su heroji, a njihova porodica je sjajan primer kako toplina i ljubav doma i zajedništva čini sigurnu osnovu za ceo život. Naša snaga su ljudi. I za njih se borimo, za njihov još bolji život, da rade i žive u našoj lepoj Srbiji i da svi zajedno gradimo sigurnu i napredniju domovinu. Zato, 17. decembra izbor je jasan. Izbor za bolju budućnost, za naše porodice i decu, za listu "Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane"“, poručila je Darija Kisić.

Darija Kisić Foto: SNS

"Imala sam tu čast da boravim u porodici iz koje dolazi jedna hrabra samohrana majka Anita, žena plemenitog srca. Nikolaj, Efimija, Mateja i Marija su odlični đaci, bave se slikanjem i osvajači su medalja u sportu. Oni su ponos ne samo Voždovca, Beograda već i cele Srbije. Briga o našim najmlađima je prioritet Srpske napredne stranke. Besplatni udžbenici za sve đake u Beogradu i besplatni vrtići su neki od projekata koje smo ostvarili i to je samo početak. Još dosta toga treba da uradimo za sigurnu budućnost naše dece i zato Beograd ne sme da stane“, rekla je Sofija Nikolić.

(Telegraf.rs)

Video: Pristojna Srbija hoće da gleda u budućnost: Vučić se obratio u punoj Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    13. decembar 2023 | 19:46

    Kažu gde ima mesta za 4 ima i za 5-toro,ali zar se moraju svi mučiti. Ako nemate uslova ni za dvoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA