Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi u Jerkoviću poznaju kerušu Čupku: Više od 15 godina hrane je i neguju, ali stigla je uznemirujuća slika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potrebna joj je pomoć veterinara

  • 5
Pas Čupka Foto: Nikola Ilić

Svi koji žive i rade u Braći Jerkoviću poznaju Čupku, staru kerušu koja živi na okretnici autobusa 26. Saznanje da je ozbiljno povređena ujedinilo je komšije.

Pronašao ju je Nikola Ilić, koji je primetio da joj iz usta kaplje krv, fotografisao ju je i zatražio pomoć. Odmah su se javili svi koji su je prepoznali.

Pisali su da je keruša tu više od 15 godina, da je već imala operaciju polomljene vilice i ima ugrađene šipke.

"Ima svoje veterinare, kućicu, hrani se dva puta dnevno iz ruke, redovno dobija tablete protiv parazita i srčanog crva, kupana je ima svog grumera", piše u jednoj od objava.

Ipak, izgleda da joj je ponovo potrebna pomoć veterinara.

"Kontaktirale su me komšije iz kraja. Preneli su mi da će napuštenog psa odvesti kod veterinara. Ja sam napuštenog psa Čupku video u subotu oko 19 časova kako sedi i kako joj curi niz usta krv. Koliko sam mogao u tom trenutku pomogao sam i očistio papirnom maramicom. Nisam mogao da joj više pomognem jer sam osoba sa invaliditetom koja koristi štap za kretanje", ispričao nam je Nikola.

(Telegraf.rs)

Video: Ekstremno uznemirujući sadržaj: Pretučen pas pronađen u školskom dvorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    19. decembar 2023 | 12:37

    To je divan pas, to sto joj je polomljena vilica je z ahvaljujuci nekom ljudskom monstrumu koji je prosle godine najstrasnije isutirao

  • duma

    19. decembar 2023 | 13:04

    pa kad je divan pas zasto je ne udomite,nego zivi na ulici,a svima vama je to toboze interesantno i bozanstveno.koliko vas ima koji zivite u stancinama od 80 kvadrata,pa zasto ne uzmete zivotinju i sklonite sa vetrometine.znam treba setati psa,hraniti a to su sve obaveze.imam psa,da trenutno nemam,dosao bi i udomio ga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA