Vreme čitanja: oko 2 min.

Na novom Beogradskom Buvljaku popusti do 30% do kraja decembra!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada pomislite na mesto na kom možete nabaviti sve što poželite, već decenijama je prva a mnogima i jedina asocijacija najveća robna pijaca u regionu, popularni Buvljak koji posluje u sastavu JKP "Beogradske pijace"

  • 0
JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Pogodnosti i raznovrsnost kupovine na Buvljaku su brojne i nadaleko poznate, zbog čega na njemu pazare i stanovnici iz drugih gradova. Buvljak je promenio lokaciju i dobio funkcionalan, savremen ambijent za kupovinu i prodaju, na pijaci Miljakovac u Vareškoj BB.

Izvrsna vest za sve ljubitelje dobre kupovine, pre svega za one koji vole da na jednom mestu izaberu najrazličitije stvari – od šrafa, sijalica, elektromaterijala, boja i lakova, igračaka, preko plastičnih burića, kućne hemije, kozmetike, opreme za kupatilo i dom, posuđa, rasvete, kućne galanterije, nameštaja, moderne garderobe ali i rukotvorina i ukrasnih predmeta - u Vareškoj ulici BB na Miljakovcu otvoren je novi "Beogradski buvljak"!

Novo mesto za omiljenu pijacu poznatu po jedinstvenom konceptu ponude, za koju oduvek važi da samo na njoj možete nabaviti sve što vam je potrebno za dom, porodicu, majstore i hobiste, izaberete lepe poklone ali i profesionalne alate. Upravo ova velika raznolikost već decenijama buvljak čini omiljenom trgovinskom destinacijom, prvim mestom na koje se pomisli i ode u kupovinu kada nešto zatreba. Pozivamo vas da posetite OTC Miljakovac "Beogradski buvljak", uživate u kupovini i pri tome uštedite, jer tokom decembra možeta ostvariti do 30% popusta na određene arikle!

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

U novom ambijentu na pijaci Miljakovac očekuju vas dobro poznati ali i novi prodavci zbog čijeg asortimana tako rado posećujete ovu jedinstvenu pijacu. Do pijace se lako se dolazi autobusima br. 3A,42, 47, 50, 54, 59, 94 502, 506 ili i BG vozom. Za sve koji dolaze kolima obezbeđeno je preko 130 parking mesta.

Bilo da vam je potrebno više raznorodnih predmeta ili tražite inspiraciju za opremanje doma, alat ili prigodan poklon Buvljak na Miljakovcu je pravo mesto za to! Dobrodošli u svet raznolike kupovine, povoljnih cena i dobre atmosfere. Boravak i kupovinu će vam dodatno ulepšati savremena infrastruktura koja omogućava prijatnu kupovinu bez obzira na vremenske uslove. Dođite na omiljenu trgovinsku destinaciju poznatu po najvećoj ponudi i do kraja decembra iskoristite do 30% popusta na određene artikle.

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Svi koji su prisustvovali svečanom otvaranju novog Buvljaka na pijaci Miljakovac, koji posluje u sastavu JKP "Beogradske pijace", uživali su u njegovom novom ambijentu, savremenim uslovima za odvijanje kupovine i prodaje, Noćnom marketu, odličnoj zabavi i kupovini jer novi "Beogradski buvljak" nudi najraznovrsniju i najbogatiju ponudu do sada.

Dobrodošli na novi "Beogradski buvljak" čije su kapije otvorene svakog dana izuzev ponedeljka od 06 do 19 časova!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA