≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečaka (14) udario tramvaj dok je prelazio ulicu: Detalji drame u Novom Beogradu

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako saznajemo, dečak je prevezen u Urgentni centar, a prema nezvaničnim informacijama zadobio je povrede glave i noge

  • 3

Dečaka (14) udario je danas tramvaj u Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina, a on je sa povredama noge i glave hitno prevezen u Urgrentni centar, saznaje Telegraf.rs.

Kako su objasnili očevici, dečak je ne vodeći računa o saobraćaju prelazio ulicu, a tramvaj u trenutku nesreće nije mogao da zakoči.

- Jedna gospođa je videla da nosi kapuljaču, možda je imao i slušalice. Nije gledao, prelazio je ulicu i udario ga je tramvaj. Nije mogao da zakoči, već je bilo kasno. Vozilo ga je uhvatilo u korpu koja služi da ako dođe do nesreće, ne prepolovi žrvu od jačine udarca, vreć se osoba zaglavi u njoj - pojašnjava naš sagovornik sa lica mesta

Kako saznajemo, dečak je prevezen u Urgentni centar, a prema nezvaničnim informacijama zadobio je povrede glave i noge.

U Ulici Jurija Gagarina trenutno se stvaraju velike kolone vozila, a na licu mesta su i dalje Hitna pomoć, policija i vatrogasna vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    4. januar 2024 | 17:10

    Ne vidim da je tu negde pesacki na kom je prelazio…

  • Darosava

    4. januar 2024 | 16:56

    Mislim da ta takozvana korpa služi sasvim drugoj svrsi. Ona je postavljena malo ukoso sa tvrdom gumom na dasci ispred prednjeg štela ali da čisti sneg ispred štelova na kojima su vučni el. motori. Veoma malo su motori iznad pruge podignuti i ova korpa sklanja sneg da nebi oni plivali u snegu i tako pregorevali. Korpa ni u kom slučaju nije projektovana da zaustavi telo jer tramvaj težine oko 20 tona ništa ne može sprečiti da ne polomi i ponekad raskomada nesrećnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA