≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak sramne krađe u Zemunu: Lopov 2 puta došao na isto mesto, kad nije bilo para zgrabio humanitarnu kutiju

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao Raskonjikov, počinilac se vratio na mesto zločina, ali sa jasnim ciljem

  • 1

Brzi prsti i zle namere osujetile plan da se pomogne jednoj devojčici u nevolji. U Beogradu je ukradena još jedna humanitarna kutija! Pljačkašu nije bila dovoljna jedna krađa već se vratio na lice mesta i ukrao donacije za dete.

Kako su za "Telegraf" rekli u automehaničarskoj radnji "NIZ Zemun", opljačkani su u čak dva navrata prošle nedelje. Prema rečima zaposlenog, prva krađa se desila u četvrtak, kada je počinilac imao priliku da ukrade 3.000 dinara.

- Taj momak je često navraćao. Nismo ga lično poznavali, ali smo ga zapamtili jer je ranije dolazio u radnju. U trenutku kada se desila prva pljačka u kasi nije bilo mnogo novca. - rekao nam je jedan od zaposlenih.

Kao Raskonjikov, počinilac se vratio na mesto zločina, ali sa jasnim ciljem

Izgleda da razbojniku to nije bilo dovoljno, a potreba za novcem ili samom krađom bila je jača od straha, pa se vratio na "mesto zločina" i tom prilikom opljačkao kutiju sa donacijama.

- Dva dana kasnije se isti momak vratio i ponovo nas opljačkao. Tom prilikom nije bilo novca u kasi, ali je ukrao nešto vrednije. Tu je stajala kutija sa donacijama koje smo skupljali za lečenje jedne devojčice. Ukrao je taj novac i pobegao - objasnio nam je zaposleni.

Radnici ovog lokala slučaj i dalje nisu prijavili policji, ali su snimak nadzorne kamere na kom je zabeležena jedna od dve krađe podelili na društvenoj mreži.

Na video snimku se jasno vidi kako je prestupnik pristupio kasi, uzeo novac i u ten oka nestao.

(Telegraf.rs)

Video: Lopov ukrao novčanik pun novca i pobegao: Žena iz Čajetine krenula na put pa ostala bez para

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    31. januar 2024 | 16:56

    Zar još ima ljudi u Srbiji koji ne veruju da Veliki Brat postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA