≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (14) napadnut na Miljakovcu, zadobio teške povrede glave

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavni dežurni hirurg VMA Momir Šarac rekao je za RTS da je oko 20 časova primljen 14-godišnji dečak sa teškim povredama glave

  • 3
Urgentni centar Foto: Marko Todorović

Jedan 14-godišnjak je noćas zadobio teške povrede glave koje mu je nanelo nepoznato lice na Miljakovcu i operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi operisana je i mlađa ženska osoba koja je pala sa drugog sprata.

Glavni dežurni hirurg VMA Momir Šarac rekao je za RTS da je oko 20 časova primljen 14-godišnji dečak sa teškim povredama glave. Kako je naveo, povrede je zadobio na Miljakovcu od strane nepoznatog lica, a reč je o frakturama lobanje i krvarenju.

On je zbrinut u hirurškoj sali i njegovo stanje je jutros stabilno, rekao je Šarac.

Na VMA je sa teškim povredama glave primljena i mlađa ženska osoba koja je pala sa drugog sprata, a ona je takođe ovog jutra stabilno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    1. februar 2024 | 09:28

    Došlo je vreme da kada ti neko kaže - pomeri se, otvoriću ti lobanju, na primer, u redu za pljeskavice, najpametnije je da ga poslušaš. Ili da budeš spreman da ti njemu otvoriš lobanju. Ili-ili. Jer, zdrav čovek i izađe iz zatvora, kazne nisu velike, izlazi se vikendom, a možda i ne bude kazne. Ovaj dečak sa otvorenom, teško da će dočekati neke poznije godine. Ovo pišem kao životno uputstvo, najdobronamernije, iako je tema jeziva. Ali osuđivanje po komentarima ima efekat na nasilnike kao kada bih u znak protesta što se ovo desilo, uhvatio da slikam na platnu i recitujem pesme komšiluku. Brinite maksimalno za sebe, a pravdu zaboravite.

  • Jedna mama

    1. februar 2024 | 09:29

    Pa ko ja napao dete od 14 god? Dajte dezurne patrole policije na ulice kao nekada da ih svuda ima po ceo dan i noc kao da je utakmica uvek.Treba nama policijska drzava pa cemo se smiriti sa nasiljem po ulicana i kucama.Uzas

  • Vlada

    2. februar 2024 | 12:01

    I to se još desilo 50m od njegove škole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA