Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani, pažnja: Muškarac "poklanja" novo posuđe ljudima starijim od 60 godina, traži od njih zlato i evre

D. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na kraju prezentacije kaže: "Eto, samo treba i vi meni nešto da poklonite", te od njih traži zlato i evre zauzvrat

  • 6
Tiganj od livenog gvožđa, posuđe Foto: Pixabay

Zabrinuti meštani Skojevskog naselja javili su se portalu Telegraf.rs kako bi ukazali na prevaru koja je aktuelna ovih dana, a reč je o muškarcu koji zaustavlja starije ljude, nudeći im na poklon novo posuđe.

Čitaoci su ispričali da čovek u gepeku svog sivog audija navodno drži neraspakovano posuđe, koje "mora da podeli starijim od 60 godina jer se radnja zatvorila". Opisuju ga kao visokog, smeđeg muškarca sa naočarima.

Kako su nam ispričali, on praktično ispred zgrada drži prezentacije, koje su mamac za lakoverne starije građane, jer uporno tvrdi da će im sve pokloniti.

"Međutim, na kraju prezentacije, on kaže da je red da oni njemu nešto poklone, a onda zauzvrat traži novac ili zlato", ispričala je čitateljka Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vid

    3. februar 2024 | 15:12

    Nije valjda da i dalje neko naseda na te fore? 😒☹️😯

  • COBRACAR

    3. februar 2024 | 14:52

    Ima ih puno u Bg.Mene su startovali na ulici u Zelezniku.zahvalio im se i prijavio policiji.Vidjao sam ih opet na parkingu Lidla u Zelezniku.Opet prijavio...

  • Lala87

    3. februar 2024 | 15:08

    ta po vojvodini su najgore prosle starije madjarice al to ide bar nekih 20 godina...madjarske cige, skockani sa sve gospodskim vokabularom i manirima idu po kucama i nece pare za robu, ma crko makar ne uzme a ostavi baki sve sto je htela da pazari...samo ga zanima staro zlato..i ostavi i ode..al onda baki bude krivo, pa nadje neko zlato za njega pa ga zove, on opet kod nje u kuci pa ode sa sve preporukama gde da ide dalje kod rodjaka, komsinica jer se oni sad vec znaju i postuju...yeah right! al njima to prolazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA