Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se to prodaje pored čokoladica? Starija Beograđanka htela je bombone, pa uzela kondome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgledaju kao bombone

  • 1
Prezervativi Foto: Čitateljka Telegrafa

Poslednje artikle koje kupujemo u supermarketu često odaberemo dok stojimo na kasi. Ugrabimo po neku čokoladicu, žvake, bombone, a pred očima su često i prezervativi. Sve je to u redu, ali...

U jednoj prodavnici kondomi s ukusom, neupadljivog pakovanja, stoje odmah pokraj čokoladica. Dakle, nikako nisu odvojeni u posebnom odeljku, kako bi bilo jasno da je to roba koja služi za zadovoljenje nekih drugih, a ne strasti za slatkim obrokom.

"Umalo da strpam u korpu ovo. Pa, izgledaju kao bombone, još su navedeni i neki ukusi. Dajte ljudi, ja sasm baka, ovo će stvarno završiti u rukama nekog deteta!", požalila se naša čitateljka koja nam je poslala ovu fotografiju.

Zaista, morate da čitate sitna slova da biste shvatili da su to prezervativi. Nekome je tako, možda, i lakše, nisu upadljivi kada ih kupuju, ali takvo pakovanje i takva pozicija na polici može da dovede do velikih neprijatnosti u slučaju pogrešne kupovine...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    9. februar 2024 | 13:03

    Pa i radnica nije znala sta je, stavila u kategoriju konditorskih proizvoda 😁😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA